Chord Gitar Sabunmu Opo – Rendy Phurrba

Berikut ini merupakan Chord Gitar Sabunmu Opo – Rendy Phurrba. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Sabunmu Opo – Rendy Phurrba, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Sabunmu Opo – Rendy Phurrba.

Capo di fret 2

(Intro)    
           

                
dek kowe ko ayu temenan
         
sopo to jenengmu..

yen tak pikir pikir..
                
koyo wes tau ketemu..

            
umpomo kowe gelem
       
dadi pacarku..
    
tak elus elus rambutmu
             
saben mapan turu

     
esem guyumu..
        
nggarai raiso turu
                    
sabendino pengen ketemu..

(Intro)    
           

(Chorus)
          
aku kok nggumun tenan
                   
nggumun tenan ro awakmu
          
aku kok nggumun tenan
                   
nggumun tenan ro awakmu

          
bocah kok ayu tenan
                
yen maem opo lawuhmu
          
bocah kok ayu tenan
              
yen adus opo sabunmu..

(Intro)    
           

                
dek kowe ko ayu temenan 
         
sopo to jenengmu..

yen tak pikir pikir..
                
koyo wes tau ketemu..

            
umpomo kowe gelem
       
dadi pacarku..
    
tak elus elus rambutmu
             
saben mapan turu

     
esem guyumu..
        
nggarai raiso turu
                    
sabendino pengen ketemu..

(Intro)    
           

(Chorus)
          
aku kok nggumun tenan
                   
nggumun tenan ro awakmu
          
aku kok nggumun tenan
                   
nggumun tenan ro awakmu

          
bocah kok ayu tenan
                
yen maem opo lawuhmu
          
bocah kok ayu tenan
              
yen adus opo sabunmu..

          
aku kok nggumun tenan
                   
nggumun tenan ro awakmu
          
aku kok nggumun tenan
                   
nggumun tenan ro awakmu

          
bocah kok ayu tenan
                
yen maem opo lawuhmu
          
bocah kok ayu tenan
              
yen adus opo sabunmu..



Rendy Phurrba - Sabunmu Opo[

(Intro)    
           

                
dek kowe ko ayu temenan
         
sopo to jenengmu..

yen tak pikir pikir..
                
koyo wes tau ketemu..

            
umpomo kowe gelem
       
dadi pacarku..
    
tak elus elus rambutmu
             
saben mapan turu

     
esem guyumu..
        
nggarai raiso turu
                    
sabendino pengen ketemu..

(Intro)    
           

(Chorus)
          
aku kok nggumun tenan
                   
nggumun tenan ro awakmu
          
aku kok nggumun tenan
                   
nggumun tenan ro awakmu

          
bocah kok ayu tenan
                
yen maem opo lawuhmu
          
bocah kok ayu tenan
              
yen adus opo sabunmu..

(Intro)    
           

                
dek kowe ko ayu temenan 
         
sopo to jenengmu..

yen tak pikir pikir..
                
koyo wes tau ketemu..

            
umpomo kowe gelem
       
dadi pacarku..
    
tak elus elus rambutmu
             
saben mapan turu

     
esem guyumu..
        
nggarai raiso turu
                    
sabendino pengen ketemu..

(Intro)    
           

(Chorus)
          
aku kok nggumun tenan
                   
nggumun tenan ro awakmu
          
aku kok nggumun tenan
                   
nggumun tenan ro awakmu

          
bocah kok ayu tenan
                
yen maem opo lawuhmu
          
bocah kok ayu tenan
              
yen adus opo sabunmu..

          
aku kok nggumun tenan
                   
nggumun tenan ro awakmu
          
aku kok nggumun tenan
                   
nggumun tenan ro awakmu

          
bocah kok ayu tenan
                
yen maem opo lawuhmu
          
bocah kok ayu tenan
              
yen adus opo sabunmu..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Sabunmu Opo – Rendy Phurrba yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Sabunmu Opo – Rendy Phurrba, Lirik Lagu Sabunmu Opo – Rendy Phurrba, Kunci Gitar Sabunmu Opo – Rendy Phurrba

Post Your Thoughts