Chord Gitar Sadar Diri – Happy Asmara

Berikut ini merupakan Chord Gitar Sadar Diri – Happy Asmara. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Sadar Diri – Happy Asmara, dibawah ini Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Sadar Diri – Happy Asmara.

Capo di fret 5

(Intro)      ..

               
cen aku sing kleru..
             
nggugu omonganmu..
              
aku tak sing ngalah
     
wis ora betah..
              
yen tak terus-teruske..
            
aku mung loro dewe
                    
cukup semene tak bubarke..

              
cen bener kandaku..
              
cen leres pikirku..
                     
tekamu.. mung nglarani atiku..
             
ra bakal tak baleni..
          
opo meneh dadi siji
                         
cukup reti ben Gusti sing mbiji..

              
sok kowe bakal ngerti..
              
loro sing tak rasakke
                        
cukup semene ra tak teruske..

(Chorus)
                
sewu siji sing purun nompo..
             
yen lakumu nggawe loro..
                   
bolan-baleni dolanan ati..

             
aku pancen ra sempurna
              
nduwe ku mung setia..
         
ra sah nggetuni
         
dinggo sadar diri..

(Int.)       ..

              
sok kowe bakal ngerti..
              
loro sing tak rasakke
                        
cukup semene ra tak teruske..

(Chorus)
                
sewu siji sing purun nompo..
             
yen lakumu nggawe loro..
                   
bolan-baleni dolanan ati..

             
aku pancen ra sempurna
              
nduwe ku mung setia..
         
ra sah nggetuni
         
dinggo sadar diri..

                
sewu siji sing purun nompo..
             
yen lakumu nggawe loro..
                   
bolan-baleni dolanan ati..

             
aku pancen ra sempurna
              
nduwe ku mung setia..
         
ra sah nggetuni
         
dinggo sadar diri..

       
ra sah kok getuni..
                   
 nggonen sadar diri..



Happy Asmara - Sadar Diri[

(Intro)      ..

               
cen aku sing kleru..
             
nggugu omonganmu..
              
aku tak sing ngalah
     
wis ora betah..
              
yen tak terus-teruske..
            
aku mung loro dewe
                    
cukup semene tak bubarke..

              
cen bener kandaku..
              
cen leres pikirku..
                     
tekamu.. mung nglarani atiku..
             
ra bakal tak baleni..
          
opo meneh dadi siji
                         
cukup reti ben Gusti sing mbiji..

              
sok kowe bakal ngerti..
              
loro sing tak rasakke
                        
cukup semene ra tak teruske..

(Chorus)
                
sewu siji sing purun nompo..
             
yen lakumu nggawe loro..
                   
bolan-baleni dolanan ati..

             
aku pancen ra sempurna
              
nduwe ku mung setia..
         
ra sah nggetuni
         
dinggo sadar diri..

(Int.)       ..

              
sok kowe bakal ngerti..
              
loro sing tak rasakke
                        
cukup semene ra tak teruske..

(Chorus)
                
sewu siji sing purun nompo..
             
yen lakumu nggawe loro..
                   
bolan-baleni dolanan ati..

             
aku pancen ra sempurna
              
nduwe ku mung setia..
         
ra sah nggetuni
         
dinggo sadar diri..

                
sewu siji sing purun nompo..
             
yen lakumu nggawe loro..
                   
bolan-baleni dolanan ati..

             
aku pancen ra sempurna
              
nduwe ku mung setia..
         
ra sah nggetuni
         
dinggo sadar diri..

       
ra sah kok getuni..
                   
 nggonen sadar diri..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Sadar Diri – Happy Asmara yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Sadar Diri – Happy Asmara, Lirik Lagu Sadar Diri – Happy Asmara, Kunci Gitar Sadar Diri – Happy Asmara

Post Your Thoughts