Chord Gitar Sak Menit – Happy Asmara

Berikut ini merupakan Chord Gitar Sak Menit – Happy Asmara. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Sak Menit – Happy Asmara, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Sak Menit – Happy Asmara.

Capo di fret 2

                           
 sak menit wae.. yen wis ketemu..
                          
keroso lego.. ning njero atiku..
                           
iso kok obati.. roso kangen iki..
                     
masio ning njero ngimpi..

(Intro)    
           

                
isek tak tunggu ning kene..
                   
ra perduli sok kapan tekane..
                 
kowe sing ning kono..
                 
tak jaluk jo ngliyo..
             
ra nggawe atiku loro..

                 
ning kene kangen tak simpen..
                   
ora leren nggonku ngangen-ngangen..
          [G/B]  
sok kapan bali mu..
               
sok kapan mulihmu..
               
ben ndang mari kangenku..

(Chorus)
                           
sak menit wae.. yen wis ketemu..
                          
keroso lego.. ning njero atiku..
                           
iso kok obati.. roso kangen iki..
                     
masio ning njero ngimpi..

                               
sak menit wae.. yen nyawang esemmu..
                         
keroso marem.. rasane batinku..
                             
kapan kowe bali.. tekamu tak enteni..
               
kutunggu disini..

(Int.)        

                 
ning kene kangen tak simpen..
                   
ora leren nggonku ngangen-ngangen..
          [G/B]  
sok kapan bali mu..
               
sok kapan mulihmu..
               
ben ndang mari kangenku..

(Chorus)
                           
sak menit wae.. yen wis ketemu..
                          
keroso lego.. ning njero atiku..
                           
iso kok obati.. roso kangen iki..
                     
masio ning njero ngimpi..

                           
sak menit wae.. yen wis ketemu..
                          
keroso lego.. ning njero atiku..
                           
iso kok obati.. roso kangen iki..
                     
masio ning njero ngimpi..

                               
sak menit wae.. yen nyawang esemmu..
                         
keroso marem.. rasane batinku..
                             
kapan kowe bali.. tekamu tak enteni..
             
kutunggu disini..
                             
kapan kowe bali.. tekamu tak enteni..
           
kutunggu disini..



Happy Asmara - Sak Menit[

                           
 sak menit wae.. yen wis ketemu..
                         
keroso lego.. ning njero atiku..
                           
iso kok obati.. roso kangen iki..
                     
masio ning njero ngimpi..

(Intro)    
            

                
isek tak tunggu ning kene..
                   
ra perduli sok kapan tekane..
                 
kowe sing ning kono..
                 
tak jaluk jo ngliyo..
             
ra nggawe atiku loro..

                 
ning kene kangen tak simpen..
                   
ora leren nggonku ngangen-ngangen..
          [A/C#] 
sok kapan bali mu..
               
sok kapan mulihmu..
               
ben ndang mari kangenku..

(Chorus)
                           
sak menit wae.. yen wis ketemu..
                         
keroso lego.. ning njero atiku..
                           
iso kok obati.. roso kangen iki..
                     
masio ning njero ngimpi..

                               
sak menit wae.. yen nyawang esemmu..
                        
keroso marem.. rasane batinku..
                             
kapan kowe bali.. tekamu tak enteni..
               
kutunggu disini..

(Int.)        

                 
ning kene kangen tak simpen..
                   
ora leren nggonku ngangen-ngangen..
          [A/C#] 
sok kapan bali mu..
               
sok kapan mulihmu..
               
ben ndang mari kangenku..

(Chorus)
                           
sak menit wae.. yen wis ketemu..
                         
keroso lego.. ning njero atiku..
                           
iso kok obati.. roso kangen iki..
                     
masio ning njero ngimpi..

                           
sak menit wae.. yen wis ketemu..
                         
keroso lego.. ning njero atiku..
                           
iso kok obati.. roso kangen iki..
                     
masio ning njero ngimpi..

                               
sak menit wae.. yen nyawang esemmu..
                        
keroso marem.. rasane batinku..
                             
kapan kowe bali.. tekamu tak enteni..
             
kutunggu disini..
                             
kapan kowe bali.. tekamu tak enteni..
           
kutunggu disini..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Sak Menit – Happy Asmara yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Sak Menit – Happy Asmara, Lirik Lagu Sak Menit – Happy Asmara, Kunci Gitar Sak Menit – Happy Asmara

Post Your Thoughts