Chord Gitar Salah Kekancan – NDX A.K.A

Berikut ini merupakan Chord Gitar Salah Kekancan – NDX A.K.A. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Salah Kekancan – NDX A.K.A, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Salah Kekancan – NDX A.K.A.

--
        biyen pas seneng

 kita selalu bersama (cie, cie..)
--
saiki.. aku susah, duwe masalah,

 kowe do nengdi ? (kasih tau gak ya)
--
        aku ki ora pilih konco kok

 mungkin ini gur mergo salah kekancan
--
        yowes lah nek ngono,
                      
tak trimak-trimakne wae

       
              


ji ro lu pat mo, pancen aku ra trimo

nem pitu wolu, sakjane aku nesu
     
ngurusi dapuranmu sek gaweane ngecu
      
entek roso sabarku ngenteni tumindakmu
    
opo ora kelingan nek sambat karo sopo
     
nek udu karo konco naliko atimu loro
      
po yo kurang aku le ngerteni salahmu
      
tetep wae tok bolan-baleni nyepelekke kancamu

            
aku ora ngiro ngene dadine
                   
kekancane kok bubrah akhire
             
opo ngeneki caramu
             
opo iki balesanmu


   
saiki aku ngerti (aku ngerti)
     
kekancan ora cengli (ora cengli)
      
po yo ra duwe rai
        
kowe ngapusi sakitnya tuh di sini
           
wes ndhang minggato kono (minggato kono)
      
nek musuh rupo konco (rupo konco)
      
nek butuh kowe moro
         
nek ra butuh kowe lungo ninggal konco

   
saiki kurang opo aku dadi koncomu
        
wes tak iklaske kowe nganti nikung bojoku
    
dikei ati (ya iyalah) malah rogoh rempelo
          
wes tak gawe meneng kowe tetep tak anggap konco
  
biyen konco guyu kok dadi konco asu.. (su)
  
biyen konco susah saiki dadi bubrah.. (brah)
      
sak karepe atimu tak adohi dapuranmu
  
saiki tak iklaske kowe modar yo karepmu

            
aku ora ngiro ngene dadine
                   
kekancane kok bubrah akhire
             
opo ngeneki caramu
             
opo iki balesanmu


   
saiki aku ngerti (aku ngerti)
     
kekancan ora cengli (ora cengli)
      
po yo ra duwe rai
        
kowe ngapusi sakitnya tuh di sini
           
wes ndhang minggato kono (minggato kono)
      
nek musuh rupo konco (rupo konco)
      
nek butuh kowe moro
         
nek ra butuh kowe lungo ninggal konco

   
saiki aku ngerti (aku ngerti)
     
kekancan ora cengli (ora cengli)
      
po yo ra duwe rai
        
kowe ngapusi sakitnya tuh di sini
           
wes ndhang minggato kono (minggato kono)
      
nek musuh rupo konco (rupo konco)
      
nek butuh kowe moro
                                  
nek ra butuh kowe lungo ninggal konco

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Salah Kekancan – NDX A.K.A yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Salah Kekancan – NDX A.K.A, Lirik Lagu Salah Kekancan – NDX A.K.A, Kunci Gitar Salah Kekancan – NDX A.K.A

Post Your Thoughts