Chord Gitar Sampun Lilo – Happy Asmara

Berikut ini merupakan Chord Gitar Sampun Lilo – Happy Asmara. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Sampun Lilo – Happy Asmara, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Sampun Lilo – Happy Asmara.

(Intro)       
           

                         
ra perlu kowe ngerti gedene perjuanganku
                             
tulus di nggo mbahagiakke sliramu..
                         
ra perlu kowe ngerti gedene roso sayangku
                        
cukup aku yang merasakan itu..

                  
masio.. aku dudu pilihanmu..
                    
kowe tetep.. neng atiku..

(Chorus)
             
aku tresno karo kowe
                 
nanging kowe tresno dee..
             
aku sayang kowe
                     
nanging kowe sayang dee..
             
uwes tak lilakno..
               
wes kowe lungo'o..
                
sing adoh teko uripku..

             
aku tresno karo kowe
                 
nanging kowe tresno dee..
             
aku sayang kowe
                     
nanging kowe sayang dee..
             
snajan ati loro..
                   
perih neng njero dodo..
                    
nanging kudu tak tompo..

(Int.)         
          

                         
ra perlu kowe ngerti gedene perjuanganku
                             
tulus di nggo mbahagiakke sliramu..
                         
ra perlu kowe ngerti gedene roso sayangku
                        
cukup aku yang merasakan itu..

                  
masio.. aku dudu pilihanmu..
                    
kowe tetep.. neng atiku..

(Chorus)
             
aku tresno karo kowe
                 
nanging kowe tresno dee
             
aku sayang kowe
                     
nanging kowe sayang dee..
             
uwes tak lilakno..
               
wes kowe lungo'o..
                
sing adoh teko uripku..

             
aku tresno karo kowe
                 
nanging kowe tresno dee..
             
aku sayang kowe
                     
nanging kowe sayang dee..
            
snajan ati loro..
                   
perih neng njero dodo..
                     
nanging kudu tak tompo..

          
snajan ati loro..
                   
perih neng njero dodo..
                      
nanging kudu tak tompo..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Sampun Lilo – Happy Asmara yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Sampun Lilo – Happy Asmara, Lirik Lagu Sampun Lilo – Happy Asmara, Kunci Gitar Sampun Lilo – Happy Asmara

Post Your Thoughts