Chord Gitar Sarkem Iseh Bukak – Bimacho

Berikut ini merupakan Chord Gitar Sarkem Iseh Bukak – Bimacho. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Sarkem Iseh Bukak – Bimacho, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Sarkem Iseh Bukak – Bimacho.

(Intro)    


sayang aku beneran
  
kecewa dengan semua

kabeh sing diperjuangke
                  
sing tak lakoni bablas, oh..


sayang oke fine sayang

cukup sampai sekarang

ojo tok pikir aku
                  
tak bisa hidup tanpamu


 jodoh ra neng endi
      
saiki iso dibeli
       
kowe malah milih pergi
          
dan sorry aku ra wedi

(Chorus)
    
ojo tok pikir lungamu
    
marai aku mikir
     
tanpamu sayang
              
aku tetep ra kuatir..

    
ojo tok pikir lungamu
    
marai aku kenthir
        
sarkem iseh bukak
              
dadi solusi terakhir..


 sepurane dek kanggoku
  
kowe mung sepele..

 ora kacek luwih apik
   
ra ono bedane..

(Int.)    
           

(Chorus)
    
ojo tok pikir lungamu
    
marai aku mikir
     
tanpamu sayang
              
aku tetep ra kuatir, ooh..

    
ojo tok pikir lungamu
    
marai aku kenthir
        
sarkem iseh bukak
                   
dadi solusi terakhir..

    
ojo tok pikir lungamu
    
marai aku mikir
     
tanpamu sayang
                  
aku tetep ra kuatir..

    
ojo tok pikir lungamu
    
marai aku kenthir
        
sarkem iseh bukak
              
dadi solusi terakhir

        
sarkem iseh bukak
              
dadi solusi terakhir, ooh..

        
sarkem iseh bukak..
               
 dadi solusi terakhir..



Bimacho - Sarkem Iseh Bukak[

(Intro)    


sayang aku beneran
  
kecewa dengan semua

kabeh sing diperjuangke
                  
sing tak lakoni bablas, oh..


sayang oke fine sayang

cukup sampai sekarang

ojo tok pikir aku
                  
tak bisa hidup tanpamu


 jodoh ra neng endi
      
saiki iso dibeli
       
kowe malah milih pergi
          
dan sorry aku ra wedi

(Chorus)
    
ojo tok pikir lungamu
    
marai aku mikir
     
tanpamu sayang
              
aku tetep ra kuatir..

    
ojo tok pikir lungamu
    
marai aku kenthir
        
sarkem iseh bukak
              
dadi solusi terakhir..


 sepurane dek kanggoku
  
kowe mung sepele..

 ora kacek luwih apik
   
ra ono bedane..

(Int.)    
           

(Chorus)
    
ojo tok pikir lungamu
    
marai aku mikir
     
tanpamu sayang
              
aku tetep ra kuatir, ooh..

    
ojo tok pikir lungamu
    
marai aku kenthir
        
sarkem iseh bukak
                   
dadi solusi terakhir..

    
ojo tok pikir lungamu
    
marai aku mikir
     
tanpamu sayang
                  
aku tetep ra kuatir..

    
ojo tok pikir lungamu
    
marai aku kenthir
        
sarkem iseh bukak
              
dadi solusi terakhir

        
sarkem iseh bukak
              
dadi solusi terakhir, ooh..

        
sarkem iseh bukak..
               
 dadi solusi terakhir..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Sarkem Iseh Bukak – Bimacho yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Sarkem Iseh Bukak – Bimacho, Lirik Lagu Sarkem Iseh Bukak – Bimacho, Kunci Gitar Sarkem Iseh Bukak – Bimacho

Post Your Thoughts