Chord Gitar SATRU – Denny Caknan X Happy Asmara

Berikut ini merupakan Chord Gitar SATRU – Denny Caknan X Happy Asmara. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu SATRU – Denny Caknan X Happy Asmara, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar SATRU – Denny Caknan X Happy Asmara.

(Intro)  
         - ..
            ..

                
unine batin dungoku..
                 
 ra luput ko jenengmu..
                  
 aku ngedem-ngedem atimu..
              
 bakoh mempertahankanmu..

(Intro)     -[C/E]   

                       
Gusti.. kulo mpun manut dalane..
                        
 mung jenengan sing ngatur critane..
                    
 sing jelas aku mikir kedepane..
                    
opo bakal hubungan satru sak teruse..

(Chorus)
                       
 tulung percoyo aku sayang awakmu..
                         
buktine sampean nglirik liyane..
               
 sumpah ra koyo sing
                 
mbok pikir selama iki..
                           
mas isoku meneng.. ngajeni awakmu..

                    
 sepurane yen pancen salah..
            -         
 sepurane yen aku ning uripmu
       
mung masalah..

      
rangkulen aku..
                     
 iki gur mung salah pahamku..

(Int.)      
         ha..aa.. uuuu..

                                
 satru hubungan mung salah.. paham..mu..
                               
sampean kudu ngerteni.. aku cemburu..

                       
Gusti.. kulo mpun manut dalane..
                        
 mung jenengan sing ngatur critane..
          
ho.. woo ooo..
                     
sing jelas aku mikir kedepane..
                    
opo bakal hubungan satru sak teruse..

(Chorus)
                       
 tulung percoyo aku sayang awakmu..
                         
buktine sampean nglirik liyane..
               
 sumpah ra koyo sing
                 
mbok pikir selama iki..
                           
mas isoku meneng.. ngajeni awakmu..

                    
 sepurane yen pancen salah..
                 
 sepurane yen aku ning uripmu
       
mung masalah..

      
rangkulen aku..
                     
 iki gur mung salah pahamku..

                
unine batin dungoku..
                 
 ra luput ko jenengmu..



Denny Caknan X Happy Asmara - SATRU[

(Intro)  
         - ..
            ..

                
unine batin dungoku..
                 
 ra luput ko jenengmu..
                 
 aku ngedem-ngedem atimu..
              
 bakoh mempertahankanmu..

(Intro)     -[A/C#]   

                       
Gusti.. kulo mpun manut dalane..
                        
 mung jenengan sing ngatur critane..
                   
 sing jelas aku mikir kedepane..
                    
opo bakal hubungan satru sak teruse..

(Chorus)
                      
 tulung percoyo aku sayang awakmu..
                       
buktine sampean nglirik liyane..
               
 sumpah ra koyo sing
                
mbok pikir selama iki..
                           
mas isoku meneng.. ngajeni awakmu..

                    
 sepurane yen pancen salah..
            -         
 sepurane yen aku ning uripmu
       
mung masalah..

      
rangkulen aku..
                     
 iki gur mung salah pahamku..

(Int.)      
         ha..aa.. uuuu..

                               
 satru hubungan mung salah.. paham..mu..
                               
sampean kudu ngerteni.. aku cemburu..

                       
Gusti.. kulo mpun manut dalane..
                        
 mung jenengan sing ngatur critane..
          
ho.. woo ooo..
                     
sing jelas aku mikir kedepane..
                    
opo bakal hubungan satru sak teruse..

(Chorus)
                      
 tulung percoyo aku sayang awakmu..
                       
buktine sampean nglirik liyane..
               
 sumpah ra koyo sing
                
mbok pikir selama iki..
                           
mas isoku meneng.. ngajeni awakmu..

                    
 sepurane yen pancen salah..
                 
 sepurane yen aku ning uripmu
       
mung masalah..

      
rangkulen aku..
                     
 iki gur mung salah pahamku..

                
unine batin dungoku..
                 
 ra luput ko jenengmu..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar SATRU – Denny Caknan X Happy Asmara yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar SATRU – Denny Caknan X Happy Asmara, Lirik Lagu SATRU – Denny Caknan X Happy Asmara, Kunci Gitar SATRU – Denny Caknan X Happy Asmara

Post Your Thoughts