Chord Gitar Sawangen – Dara Ayu

Berikut ini merupakan Chord Gitar Sawangen – Dara Ayu. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Sawangen – Dara Ayu, dibawah ini Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Sawangen – Dara Ayu.

Capo di fret 5

                 
sawangen.. kae sawangen..
                         
mbulan ra kiro ninggalno bumine..
                 
sawangen.. kae sawangen..
                          
lintang ra kiro ninggalno langite

       
koyo gatiku ning kowe
       
koyo sayangku ning kowe
                     
selawase.. mung karo kowe..

(Intro)     
              ..

             
opo aku kurang gati
                    
opo aku.. iki kurang sayang..
                  
katone tresnomu ngambang..
                
katone.. atimu bimbang..

                      
sing tak jaluk mung ngertine
                        
yen tresnoku.. mung karo kowe..
          
ora ono liyane..
                      
ning atiku.. mung ono kowe..

(Intro)             
     haaa.. haaaa..

(Chorus)
                 
sawangen.. kae sawangen..
                         
mbulan ra kiro ninggalno bumine..
                 
sawangen.. kae sawangen..
                          
lintang ra kiro ninggalno langite

       
koyo gatiku ning kowe
       
koyo sayangku ning kowe
                     
selawase.. mung karo kowe..

(Intro)     
              ..

                      
sing tak jaluk mung ngertine
                        
yen tresnoku.. mung karo kowe..
          
ora ono liyane..
                      
ning atiku.. mung ono kowe..

(Chorus)
                 
sawangen.. kae sawangen..
                         
mbulan ra kiro ninggalno bumine..
                 
sawangen.. kae sawangen..
                          
lintang ra kiro ninggalno langite

       
koyo gatiku ning kowe
       
koyo sayangku ning kowe
                     
selawase.. mung karo kowe..

       
koyo gatiku ning kowe
       
koyo sayangku ning kowe
                     
selawase.. mung karo kowe..



Dara Ayu - Sawangen[

                 
sawangen.. kae sawangen..
                        
mbulan ra kiro ninggalno bumine..
                 
sawangen.. kae sawangen..
                         
lintang ra kiro ninggalno langite

       
koyo gatiku ning kowe
       
koyo sayangku ning kowe
                     
selawase.. mung karo kowe..

(Intro)     
              ..

             
opo aku kurang gati
                   
opo aku.. iki kurang sayang..
                  
katone tresnomu ngambang..
                
katone.. atimu bimbang..

                      
sing tak jaluk mung ngertine
                       
yen tresnoku.. mung karo kowe..
          
ora ono liyane..
                      
ning atiku.. mung ono kowe..

(Intro)             
     haaa.. haaaa..

(Chorus)
                 
sawangen.. kae sawangen..
                        
mbulan ra kiro ninggalno bumine..
                 
sawangen.. kae sawangen..
                         
lintang ra kiro ninggalno langite

       
koyo gatiku ning kowe
       
koyo sayangku ning kowe
                     
selawase.. mung karo kowe..

(Intro)     
              ..

                      
sing tak jaluk mung ngertine
                       
yen tresnoku.. mung karo kowe..
          
ora ono liyane..
                      
ning atiku.. mung ono kowe..

(Chorus)
                 
sawangen.. kae sawangen..
                        
mbulan ra kiro ninggalno bumine..
                 
sawangen.. kae sawangen..
                         
lintang ra kiro ninggalno langite

       
koyo gatiku ning kowe
       
koyo sayangku ning kowe
                     
selawase.. mung karo kowe..

       
koyo gatiku ning kowe
       
koyo sayangku ning kowe
                     
selawase.. mung karo kowe..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Sawangen – Dara Ayu yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Sawangen – Dara Ayu, Lirik Lagu Sawangen – Dara Ayu, Kunci Gitar Sawangen – Dara Ayu

Post Your Thoughts