Chord Gitar Sayangmu Sirno – Dhe Baz

Berikut ini merupakan Chord Gitar Sayangmu Sirno – Dhe Baz. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Sayangmu Sirno – Dhe Baz, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Sayangmu Sirno – Dhe Baz.

(Intro)     -     ..

        
tulung jawaben
              
jawaben sing jujur
              
ben aku iki ngerti..
     
sak tenane..
          
uwis tak gatekne
               
sayangmu wis luntur
                
yen pengen pisah aku..
   
bakal mundur..

                   
ngomongo.. aku rapopo..
                    
jujuro.. rasah sandiworo..
                         
senadyan nggawe sesek ning dodo..
                      ---- 
sak mestine yen atiku loro..

(Chorus)
                             
tresnoku tak sendekne ning atimu..
                      
atimu semende ning wong liyo..
                      
tresnomu.. amung sawetoro..
                   
ra ngiro kowe nganti tego..
                   
sayangmu sirno.. huuhu..hu..hu..

(Int.)    
                    
       wo.. huwo..hu..

                   
ngomongo.. aku rapopo..
                    
jujuro.. rasah sandiworo..
                         
senadyan nggawe sesek ning dodo..
                    
sak mestine yen atiku loro..

(Chorus)
                             
tresnoku tak sendekne ning atimu..
                      
atimu semende ning wong liyo..
                      
tresnomu.. amung sawetoro..
                   
ra ngiro kowe nganti tego..

                           
tresnoku.. anane amung sliramu..
               
ningopo kowe ora podo..
                            
tresnomu.. wis kanggo wong liyo..
                   
ra ngiro kowe nganti tego..
               
sayangmu sirno..
              
sayangmu sirno..
                     
ra ngiro kowe nganti.. tego..



Dhe Baz - Sayangmu Sirno[

(Intro)     -     ..

        
tulung jawaben
              
jawaben sing jujur
             
ben aku iki ngerti..
     
sak tenane..
          
uwis tak gatekne
               
sayangmu wis luntur
               
yen pengen pisah aku..
   
bakal mundur..

                   
ngomongo.. aku rapopo..
                    
jujuro.. rasah sandiworo..
                        
senadyan nggawe sesek ning dodo..
                      ---- 
sak mestine yen atiku loro..

(Chorus)
                            
tresnoku tak sendekne ning atimu..
                      
atimu semende ning wong liyo..
                   
tresnomu.. amung sawetoro..
                   
ra ngiro kowe nganti tego..
                   
sayangmu sirno.. huuhu..hu..hu..

(Int.)    
                   
       wo.. huwo..hu..

                   
ngomongo.. aku rapopo..
                    
jujuro.. rasah sandiworo..
                        
senadyan nggawe sesek ning dodo..
                    
sak mestine yen atiku loro..

(Chorus)
                            
tresnoku tak sendekne ning atimu..
                      
atimu semende ning wong liyo..
                   
tresnomu.. amung sawetoro..
                   
ra ngiro kowe nganti tego..

                          
tresnoku.. anane amung sliramu..
               
ningopo kowe ora podo..
                         
tresnomu.. wis kanggo wong liyo..
                   
ra ngiro kowe nganti tego..
               
sayangmu sirno..
             
sayangmu sirno..
                     
ra ngiro kowe nganti.. tego..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Sayangmu Sirno – Dhe Baz yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Sayangmu Sirno – Dhe Baz, Lirik Lagu Sayangmu Sirno – Dhe Baz, Kunci Gitar Sayangmu Sirno – Dhe Baz

Post Your Thoughts