Chord Gitar Selagi Rareti – GMLT

Berikut ini merupakan Chord Gitar Selagi Rareti – GMLT. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Selagi Rareti – GMLT, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Selagi Rareti – GMLT.

(Intro)       
           [G/B] 
          ..

            [G/B]      
krungu.. cerito seko uwong..
                            
 seko kono seko kene.. podo ceritane..
            [G/B]        
opo.. pancen kuwi bener awakmu..
                        
  yen bener kowe tego ngapusi aku..

                          
batinku ora reti opo ngono lakumu
                               
dinggo aku sing selalu mikir awakmu..

(Chorus)
                        
selagi aku rak reti.. kowe aman..
                                
awet tekan kapan kowe nutupi gorohmu..
                      
kabeh wis tak persembahke..
              
opo wae tak lakoni..
         
dinggo kowe kuwi
                  
sing isih dolanan atiku..

(Int.)       
             ..

            [G/B]      
krungu.. cerito seko uwong..
                            
 seko kono seko kene.. podo ceritane..
            [G/B]        
opo.. pancen kuwi bener awakmu..
                        
  yen bener kowe tego ngapusi aku..

                          
batinku ora reti opo ngono lakumu
                             
dinggo aku sing selalu mikir awakmu..

(Chorus)
                        
selagi aku rak reti.. kowe aman..
                                
awet tekan kapan kowe nutupi gorohmu..
                      
kabeh wis tak persembahke..
              
opo wae tak lakoni..
         
dinggo kowe kuwi
                  
sing isih dolanan atiku..

                        
selagi aku rak reti.. kowe aman..
                                
awet tekan kapan kowe nutupi gorohmu..
                      
kabeh wis tak persembahke..
              
opo wae tak lakoni..
         
dinggo kowe kuwi
                  
sing isih dolanan atiku..



GMLT - Selagi Rareti[

(Intro)       
           [D/F#] 
          ..

            [D/F#]     
krungu.. cerito seko uwong..
                            
 seko kono seko kene.. podo ceritane..
            [D/F#]       
opo.. pancen kuwi bener awakmu..
                        
  yen bener kowe tego ngapusi aku..

                          
batinku ora reti opo ngono lakumu
                               
dinggo aku sing selalu mikir awakmu..

(Chorus)
                        
selagi aku rak reti.. kowe aman..
                                
awet tekan kapan kowe nutupi gorohmu..
                      
kabeh wis tak persembahke..
              
opo wae tak lakoni..
         
dinggo kowe kuwi
                  
sing isih dolanan atiku..

(Int.)       
             ..

            [D/F#]     
krungu.. cerito seko uwong..
                            
 seko kono seko kene.. podo ceritane..
            [D/F#]       
opo.. pancen kuwi bener awakmu..
                        
  yen bener kowe tego ngapusi aku..

                          
batinku ora reti opo ngono lakumu
                             
dinggo aku sing selalu mikir awakmu..

(Chorus)
                        
selagi aku rak reti.. kowe aman..
                                
awet tekan kapan kowe nutupi gorohmu..
                      
kabeh wis tak persembahke..
              
opo wae tak lakoni..
         
dinggo kowe kuwi
                  
sing isih dolanan atiku..

                        
selagi aku rak reti.. kowe aman..
                                
awet tekan kapan kowe nutupi gorohmu..
                      
kabeh wis tak persembahke..
              
opo wae tak lakoni..
         
dinggo kowe kuwi
                  
sing isih dolanan atiku..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Selagi Rareti – GMLT yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Selagi Rareti – GMLT, Lirik Lagu Selagi Rareti – GMLT, Kunci Gitar Selagi Rareti – GMLT

Post Your Thoughts