Chord Gitar Separo Tresno – Ndarboy Genk

Berikut ini merupakan Chord Gitar Separo Tresno – Ndarboy Genk. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Separo Tresno – Ndarboy Genk, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Separo Tresno – Ndarboy Genk.

(Intro)       

-                      
    yen pancen a..ku lan sliramu..
                    
kudu nentokke.. dalane urip..
   
omongo terus terang..
    
ora perlu alesan..
                     
gawe coro.. medot sesambungan..

              
 wit mbiyen mulo aku kroso..
                     
ing atimu.. mung separo tresno..
     
koyo sing tak rasakke..
    
ono tresno liyane..
                        
pancen luwih becik meng..kene..

(Chorus)
             
ora bakal tak getuni..
                
 opo meneh tak tangisi..
-              
    akeh sing liyane..
             
kang nompo tekaku..
                              
bareng siso.. sisaning tresnoku..

               
ora bakal tak getuni..
                
 opo meneh tak tangisi..
-              
    akeh sing liyane..
             
kang nompo tekaku..
                 
bareng siso.. sisaning uripku..

(Int.)    
           ..
oo oo..o..

              
wit mbiyen mulo aku kroso..
                     
ing atimu.. mung separo tresno..
     
koyo sing tak rasakke..
    
ono tresno liyane..
                    
pancen luwih becik mengkene..

(Chorus)
             
ora bakal tak getuni..
                
 opo meneh tak tangisi..
-              
    akeh sing liyane..
             
kang nompo tekaku..
                              
bareng siso.. sisaning tresnoku..

               
ora bakal tak getuni..
                
 opo meneh tak tangisi..
-              
    akeh sing liyane..
             
kang nompo tekaku..
                 
bareng siso.. sisaning uripku..

(Chorus) (Overtone)
           
ora bakal tak getuni..
                 
 opo meneh tak tangisi..
-              
     akeh sing liyane..
            
kang nompo tekaku..
                      
bareng siso.. sisaning tresnoku..

              
 akeh sing liyane..
            
kang nompo tekaku..
                             
bareng siso. sisaning u..rip..ku..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Separo Tresno – Ndarboy Genk yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Separo Tresno – Ndarboy Genk, Lirik Lagu Separo Tresno – Ndarboy Genk, Kunci Gitar Separo Tresno – Ndarboy Genk

Post Your Thoughts