Chord Gitar Sermo Ninggal Cerito – REDSOX D.P.R

Berikut ini merupakan Chord Gitar Sermo Ninggal Cerito – REDSOX D.P.R. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Sermo Ninggal Cerito – REDSOX D.P.R, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Sermo Ninggal Cerito – REDSOX D.P.R.

Capo di fret 3

(Intro)    
           

                             
pilu rasane yen kelingan sliramu
                          
wes saking suwene kowe karo aku
              
nanging keno opo
                    
kowe tego medot tresno
                         
aku kurang opo nganti kowe lungo..

                               
biyen janjimu ra bakal ninggal aku
           
nanging nyatane
                
janjimu mung palsu
                       
mung sandiwara cintamu..

                  
wis cukup ngerti wae ro watakmu
               
wis ora bakal ngemis ning awakmu
                  
aku duwe ati, duwe harga diri
                         
lungamu ra bakal tak tangisi..

(Chorus)
               
mung kowe sing ngerti
         
roso ati iki
          
aku ora gelem pisah
               
nanging aku pasrah
                
kowe sing tak sayang
           
saiki wis ilang
                        
kowe mung iso tak sawang..

              
janji tinggal janji
         
lilakno awakku
            
arep piye meneh
                    
iki pancen wis nasibku
               
kudu medot tresno
             
di sekseni howo adem
                     
sing ning waduk sermo..

                
birune langit ijone cemoro
                
anyepe banyu jembare sermo
                 
batinku njerit atiku kesekso
                 
sliramu di jodohke wong tuo

               
senajan loro isaku mung nrimo
                  
aku percoyo karma kuwi ono
                
howo adem ning waduk sermo
                    
dadi seksi kowe.. cidro..

(Chorus)
               
mung kowe sing ngerti
         
roso ati iki
          
aku ora gelem pisah
               
nanging aku pasrah
                
kowe sing tak sayang
           
saiki wis ilang
                          
kowe mung iso tak sawang.. ho..

              
janji tinggal janji
         
lilakno awakku
            
arep piye meneh
                    
iki pancen wis nasibku
               
kudu medot tresno
             
di sekseni howo adem
             
sing ning waduk sermo..



REDSOX D.P.R - Sermo Ninggal Cerito[

(Intro)    
           

                            
pilu rasane yen kelingan sliramu
                          
wes saking suwene kowe karo aku
              
nanging keno opo
                    
kowe tego medot tresno
                         
aku kurang opo nganti kowe lungo..

                              
biyen janjimu ra bakal ninggal aku
           
nanging nyatane
                
janjimu mung palsu
                      
mung sandiwara cintamu..

                 
wis cukup ngerti wae ro watakmu
               
wis ora bakal ngemis ning awakmu
                  
aku duwe ati, duwe harga diri
                         
lungamu ra bakal tak tangisi..

(Chorus)
               
mung kowe sing ngerti
         
roso ati iki
          
aku ora gelem pisah
               
nanging aku pasrah
                
kowe sing tak sayang
           
saiki wis ilang
                       
kowe mung iso tak sawang..

              
janji tinggal janji
         
lilakno awakku
            
arep piye meneh
                    
iki pancen wis nasibku
               
kudu medot tresno
             
di sekseni howo adem
                    
sing ning waduk sermo..

               
birune langit ijone cemoro
                
anyepe banyu jembare sermo
                
batinku njerit atiku kesekso
                 
sliramu di jodohke wong tuo

              
senajan loro isaku mung nrimo
                  
aku percoyo karma kuwi ono
               
howo adem ning waduk sermo
                   
dadi seksi kowe.. cidro..

(Chorus)
               
mung kowe sing ngerti
         
roso ati iki
          
aku ora gelem pisah
               
nanging aku pasrah
                
kowe sing tak sayang
           
saiki wis ilang
                         
kowe mung iso tak sawang.. ho..

              
janji tinggal janji
         
lilakno awakku
            
arep piye meneh
                    
iki pancen wis nasibku
               
kudu medot tresno
             
di sekseni howo adem
             
sing ning waduk sermo..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Sermo Ninggal Cerito – REDSOX D.P.R yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Sermo Ninggal Cerito – REDSOX D.P.R, Lirik Lagu Sermo Ninggal Cerito – REDSOX D.P.R, Kunci Gitar Sermo Ninggal Cerito – REDSOX D.P.R

Post Your Thoughts