Chord Gitar Setetes Tresnamu – Esa Risty

Berikut ini merupakan Chord Gitar Setetes Tresnamu – Esa Risty. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Setetes Tresnamu – Esa Risty, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Setetes Tresnamu – Esa Risty.

(Intro)    
          ..

             
mas opo kowe tego..
             
ninggal aku lungo..
                           
menyang adoh jare ben ku mulyo..
             
opo kowe wes lali
                  
anggonmu nggawe janji..
                    
tolong.. ojo mbok blenjani..

(Intro)   ..

          
mbiyen kowe janji
               
kau tak akan pergi..
                      
nyatane saiki mbok lakoni..
                 
raono ulihe mbelani roso..
             
jebule malah rekoso..

(Chorus)
             
rinoku bendinone
              
among mikirno kowe..
           
isuk awan bengi nganti sore..
            
opo wes ora ono..
            
setetes tresnomu..
                     
kok kowe tego ninggal aku..

(Int.)    
         ..
             ..

          
mbiyen kowe janji
               
kau tak akan pergi..
                      
nyatane saiki mbok lakoni..
                 
raono ulihe mbelani roso..
             
jebule malah rekoso..

(Chorus)
             
rinoku bendinane..
              
among mikirno kowe..
           
isuk awan bengi nganti sore..
            
opo wes ora ono..
          
setetes tresnomu..
                     
kok kowe tego ninggal aku..

             
rinoku bendinone..
              
among mikirno kowe..
           
isuk awan bengi nganti sore..
            
opo wes ora ono..
          
setetes tresnomu..
                     
kok kowe tego ninggal aku..

(Outro)   



Esa Risty - Setetes Tresnamu[

(Intro)    
          ..

             
mas opo kowe tego..
             
ninggal aku lungo..
                           
menyang adoh jare ben ku mulyo..
             
opo kowe wes lali
                  
anggonmu nggawe janji..
                    
tolong.. ojo mbok blenjani..

(Intro)   ..

          
mbiyen kowe janji
               
kau tak akan pergi..
                      
nyatane saiki mbok lakoni..
                 
raono ulihe mbelani roso..
             
jebule malah rekoso..

(Chorus)
             
rinoku bendinone
              
among mikirno kowe..
           
isuk awan bengi nganti sore..
            
opo wes ora ono..
            
setetes tresnomu..
                     
kok kowe tego [ninggal aku]..

(Int.)    
         ..
             ..

          
mbiyen kowe janji
               
kau tak akan pergi..
                      
nyatane saiki mbok lakoni..
                 
raono ulihe mbelani roso..
             
jebule malah rekoso..

(Chorus)
             
rinoku bendinane..
              
among mikirno kowe..
           
isuk awan bengi nganti sore..
            
opo wes ora ono..
          
setetes tresnomu..
                     
kok kowe tego ninggal aku..

             
rinoku bendinone..
              
among mikirno kowe..
           
isuk awan bengi nganti sore..
            
opo wes ora ono..
          
setetes tresnomu..
                     
kok kowe tego ninggal aku..

(Outro)   

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Setetes Tresnamu – Esa Risty yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Setetes Tresnamu – Esa Risty, Lirik Lagu Setetes Tresnamu – Esa Risty, Kunci Gitar Setetes Tresnamu – Esa Risty

Post Your Thoughts