Chord Gitar Sewates Tresno – Sambi Ngopi

Berikut ini merupakan Chord Gitar Sewates Tresno – Sambi Ngopi. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Sewates Tresno – Sambi Ngopi, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Sewates Tresno – Sambi Ngopi.

(Intro)     
          ..

                 
hanya cinta dan doa..
                        
tak titipke.. marang sliramu..
                           
jogonen tresno iki kanti tulus ati
        
seko.. atimu..

                   
tak jagakke kabeh calon jodomu..
                  
tak tresnani.. isi ati..
                   
kanti.. ikhlas.. seko ati..
              
ojo nganti mblenjani..

                          
nyatane kowe.. ora iso dipercoyo
                     
kenyataane kowe nggawe loro lopo..

(Chorus)
                 
kowe tak wanti wanti
                 
malah mblenjani janji
                       
sewates tresno tok larani..
                        
rino lan wengi.. tansah memuji..
                    
kanti.. tulus neng ati..

(Int.)    
          
          
          

                   
tak jagakke kabeh calon jodomu..
                  
tak tresnani.. isi ati..
                   
kanti.. ikhlas.. seko ati..
              
ojo nganti mblenjani..

                          
nyatane kowe.. ora iso dipercoyo
                     
kenyataane kowe nggawe loro lopo..

(Chorus)
                 
kowe tak wanti wanti
                 
malah mblenjani janji
                       
sewates tresno tok larani..
                        
rino lan wengi.. tansah memuji..
                    
kanti.. tulus neng ati..

                 
kowe tak wanti wanti
                 
malah mblenjani janji
                       
sewates tresno tok larani..
                        
rino lan wengi.. tansah memuji..
                  
kanti.. tulus neng ati..
                 
kanti.. tulus neng ati..



Sambi Ngopi - Sewates Tresno[

(Intro)     
          ..

                 
hanya cinta dan doa..
                        
tak titipke.. marang sliramu..
                           
jogonen tresno iki kanti tulus ati
        
seko.. atimu..

                   
tak jagakke kabeh calon jodomu..
                  
tak tresnani.. isi ati..
                   
kanti.. ikhlas.. seko ati..
              
ojo nganti mblenjani..

                          
nyatane kowe.. ora iso dipercoyo
                     
kenyataane kowe nggawe loro lopo..

(Chorus)
                 
kowe tak wanti wanti
                 
malah [mblenjani janji]
                       
sewates tresno tok larani..
                        
rino lan wengi.. tansah memuji..
                    
kanti.. tulus neng ati..

(Int.)    
          
          
          

                   
tak jagakke kabeh calon jodomu..
                  
tak tresnani.. isi ati..
                   
kanti.. ikhlas.. seko ati..
              
ojo nganti mblenjani..

                          
nyatane kowe.. ora iso dipercoyo
                     
kenyataane kowe nggawe loro lopo..

(Chorus)
                 
kowe tak wanti wanti
                 
malah mblenjani janji
                       
sewates tresno tok larani..
                        
rino lan wengi.. tansah memuji..
                    
kanti.. tulus neng ati..

                 
kowe tak wanti wanti
                 
malah mblenjani janji
                       
sewates tresno tok larani..
                        
rino lan wengi.. tansah memuji..
                  
kanti.. tulus neng ati..
                 
kanti.. tulus neng ati..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Sewates Tresno – Sambi Ngopi yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Sewates Tresno – Sambi Ngopi, Lirik Lagu Sewates Tresno – Sambi Ngopi, Kunci Gitar Sewates Tresno – Sambi Ngopi

Post Your Thoughts