Chord Gitar Simpang Limo Ninggal Janji – Safira Inema

Berikut ini merupakan Chord Gitar Simpang Limo Ninggal Janji – Safira Inema. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Simpang Limo Ninggal Janji – Safira Inema, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Simpang Limo Ninggal Janji – Safira Inema.

(Intro)    
           
           
           
         ..

                           
soyo.. suwe.. soyo nelongso rasane
                           
atiku kangen, kangenku marang kowe..
           
nanging.. pancen..
                 
pancen wis dadi nasibe..
            
durung biso sesandingan,
                  
sesandingan karo kowe..

(Intro)    
           

                          
arume kembang, mekar ing wayah sore..
                            
arum ambune.. isih biso tak rasakne..
          
nanging.. nanging..
                
nanging arume rambutmu..
             
amung biso tak bayangne,
                    
mergo kowe ra ning kene..

(Intro)   
        - --

                     
aku lungo nang monco.. golek makaryo..
                      
nggo sangune urip, aku lan kowe..
                    
arume kembang.. mekar ing wayah wengi..
                              
dadi tombo kangenku.. jeroning ati..

(Chorus)
                        
kembangku ayu.. lilakno lungoku..
 
aku ra bakal lali,
                     
marang janji sing ketali
             
neng simpang limo iki,
              
sing nyekseni sumpahing ati
                          
janjiku engko mesti tak tepati..

(Int.)    
          
          
          
        ..

                          
arume kembang, mekar ing wayah sore..
                            
arum ambune.. isih biso tak rasakne..
          
nanging.. nanging..
                
nanging arume rambutmu..
             
amung biso tak bayangne,
                    
mergo kowe ra ning kene..

(Intro)   ..

                     
aku lungo nang monco.. golek makaryo..
                      
nggo sangune urip, aku lan kowe..
                    
arume kembang.. mekar ing wayah wengi..
                              
dadi tombo kangenku.. jeroning ati..

(Chorus)
                        
kembangku ayu.. lilakno lungoku..
 
aku ra bakal lali,
                     
marang janji sing ketali
             
neng simpang limo iki,
              
sing nyekseni sumpahing ati
                          
janjiku engko mesti tak tepati..

                        
kembangku ayu.. lilakno lungoku..
 
aku ra bakal lali,
                     
marang janji sing ketali
             
neng simpang limo iki,
              
sing nyekseni sumpahing ati
                          
janjiku engko mesti tak tepati..
                           -   
entonono aku neng.. simpang limo..



Safira Inema - Simpang Limo Ninggal Janji[

(Intro)    
           
           
           
         ..

                         
soyo.. suwe.. soyo nelongso rasane
                         
atiku kangen, kangenku marang kowe..
          
nanging.. pancen..
                 
pancen wis dadi nasibe..
           
durung biso sesandingan,
                  
sesandingan karo kowe..

(Intro)    
           

                        
arume kembang, mekar ing wayah sore..
                          
arum ambune.. isih biso tak rasakne..
         
nanging.. nanging..
                
nanging arume rambutmu..
            
amung biso tak bayangne,
                    
mergo kowe ra ning kene..

(Intro)   
        - --

                    
aku lungo nang monco.. golek makaryo..
                      
nggo sangune urip, aku lan kowe..
                   
arume kembang.. mekar ing wayah wengi..
                              
dadi tombo kangenku.. jeroning ati..

(Chorus)
                       
kembangku ayu.. lilakno lungoku..
 
aku ra bakal lali,
                     
marang janji sing ketali
             
neng simpang limo iki,
              
sing nyekseni sumpahing ati
                         
janjiku engko mesti tak tepati..

(Int.)    
          
          
          
        ..

                        
arume kembang, mekar ing wayah sore..
                          
arum ambune.. isih biso tak rasakne..
         
nanging.. nanging..
                
nanging arume rambutmu..
            
amung biso tak bayangne,
                    
mergo kowe ra ning kene..

(Intro)   ..

                    
aku lungo nang monco.. golek makaryo..
                      
nggo sangune urip, aku lan kowe..
                   
arume kembang.. mekar ing wayah wengi..
                              
dadi tombo kangenku.. jeroning ati..

(Chorus)
                       
kembangku ayu.. lilakno lungoku..
 
aku ra bakal lali,
                     
marang janji sing ketali
             
neng simpang limo iki,
              
sing nyekseni sumpahing ati
                         
janjiku engko mesti tak tepati..

                       
kembangku ayu.. lilakno lungoku..
 
aku ra bakal lali,
                     
marang janji sing ketali
             
neng simpang limo iki,
              
sing nyekseni sumpahing ati
                         
janjiku engko mesti tak tepati..
                             
entonono aku neng.. simpang limo..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Simpang Limo Ninggal Janji – Safira Inema yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Simpang Limo Ninggal Janji – Safira Inema, Lirik Lagu Simpang Limo Ninggal Janji – Safira Inema, Kunci Gitar Simpang Limo Ninggal Janji – Safira Inema

Post Your Thoughts