Chord Gitar Sing Tak Sayang Ilang – Dhevy Geranium

Berikut ini merupakan Chord Gitar Sing Tak Sayang Ilang – Dhevy Geranium. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Sing Tak Sayang Ilang – Dhevy Geranium, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Sing Tak Sayang Ilang – Dhevy Geranium.

(Intro)    

                  
kowe wong sing tresnani
                   
saiki malah nggudo ati..
                    
janjimu pengen urep bebarengan
                       
tapi nyatane tresnaku kapusan..

                 
aku.. ora bakal lali..
                        
karo kowe.. sing tau ono ning ati
                              
nyatane.. tresnoku sing mbok sepelehke
                                
tak tahan tahan atiku tambah kelaran..

(Chorus)
         
seng tak sayang wes ilang
      
mergo akeh pacoban
       
kowe mblenjani janji
          
ninggalne aku dewean
         
seng tak sayang wes ilang
      
mergo kalah saingan
     
kowe ninggalne aku
        
ngaboti wong wadon liyan


 seng tak sayang ilang
seng tak sayang ilang

 mergo tresnaku ro kowe
wes akeh pacoban

 kowe mblenjani janji
ninggalne aku dewean

 wes tak tahan tahan
atiku tambah kelaran


 seng tak sayang ilang
seng tak sayang ilang

 mergo tresnaku ro kowe
wes akeh pacoban

 kowe mblenjani janji
ninggalne aku dewean

 wes tak tahan tahan
atiku tambah kelaran

(Int.)    .. 

               
aku.. ora bakal lali..
                        
karo kowe.. sing tau ono ning ati
                              
nyatane.. tresnoku sing mbok sepelehke
                                
tak tahan tahan atiku tambah kelaran..

(Chorus)
         
seng tak sayang wes ilang
      
mergo akeh pacoban
       
kowe mblenjani janji
          
ninggalne aku dewean
         
seng tak sayang wes ilang
      
mergo kalah saingan
     
kowe ninggalne aku
        
ngaboti wong wadon liyan


 seng tak sayang ilang
seng tak sayang ilang

 mergo tresnaku ro kowe
wes akeh pacoban

 kowe mblenjani janji
ninggalne aku dewean

 wes tak tahan tahan
atiku tambah kelaran


 seng tak sayang ilang
seng tak sayang ilang

 mergo tresnaku ro kowe
wes akeh pacoban

 kowe mblenjani janji
ninggalne aku dewean

 wes tak tahan tahan
atiku tambah kelaran

(Chorus)
         
seng tak sayang wes ilang
      
mergo akeh pacoban
       
kowe mblenjani janji
          
ninggalne aku dewean
         
seng tak sayang wes ilang
      
mergo kalah saingan
     
kowe ninggalne aku
        
ngaboti wong wadon liyan

         
seng tak sayang wes ilang
      
mergo akeh pacoban
       
kowe mblenjani janji
          
ninggalne aku dewean
         
seng tak sayang wes ilang
      
mergo kalah saingan
     
kowe ninggalne aku
        
ngaboti wong wadon liyan

(Outro)        

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Sing Tak Sayang Ilang – Dhevy Geranium yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Sing Tak Sayang Ilang – Dhevy Geranium, Lirik Lagu Sing Tak Sayang Ilang – Dhevy Geranium, Kunci Gitar Sing Tak Sayang Ilang – Dhevy Geranium

Post Your Thoughts