Chord Gitar Skip Ora Perduli – Shinta Gisul

Berikut ini merupakan Chord Gitar Skip Ora Perduli – Shinta Gisul. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Skip Ora Perduli – Shinta Gisul, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Skip Ora Perduli – Shinta Gisul.

Capo di fret 4

(Intro)      -[G/B] 
          ..
              ..

             
aku.. duwe roso..
                     
  sing ra wani tak omongno..
                            
mergo aku sadar.. aku iki sopo..

                       
mung.. iso mbatin karo dedungo..
           
mugo-mugo kowe..
                          
bakal iso kroso.. lan nerimo..

                         
mung kowe sing ono ning atiku..
              
  ra bakal iso diganti
              
tulung ojo dilarani..

(Chorus)
                  
ngode kowe ning story..
                
berharap kowe ngerti..
                 
lha jebule kowe malah..
           
skip ora peduli..

              
aku mung iso pasrah..
               
ra tau kok ngerteni..
                 
mung iso ngelus dodho..
                  
lan nangis.. saben dino..

(Int.)      -[G/B] 
         ..
             ..

                       
mung.. iso mbatin karo dedungo..
           
mugo-mugo kowe..
                          
bakal iso kroso.. lan nerimo..

                         
mung kowe sing ono ning atiku..
              
  ra bakal iso diganti
              
tulung ojo dilarani..

(Chorus)
                  
ngode kowe ning story..
                
berharap kowe ngerti..
                 
lha jebule kowe malah..
           
skip ora peduli..

              
aku mung iso pasrah..
               
ra tau kok ngerteni..
                 
mung iso ngelus dodho..
                  
lan nangis.. saben dino..

                 
ngode kowe ning story..
                
berharap kowe ngerti..
                 
lha jebule kowe malah..
           
skip ora peduli..

              
aku mung iso pasrah..
               
ra tau kok ngerteni..
                 
mung iso ngelus dodho..
                  
lan nangis.. saben dino..

       
lan ngenes..
                        
 mergo kowe ra nduwe roso..



Shinta Gisul - Skip Ora Perduli[

(Intro)      -[B/D#] 
          ..
              ..

            
aku.. duwe roso..
                    
  sing ra wani tak omongno..
                           
mergo aku sadar.. aku iki sopo..

                      
mung.. iso mbatin karo dedungo..
           
mugo-mugo kowe..
                         
bakal iso kroso.. lan nerimo..

                         
mung kowe sing ono ning atiku..
             
  ra bakal iso diganti
              
tulung ojo dilarani..

(Chorus)
                  
ngode kowe ning story..
               
berharap kowe ngerti..
                 
lha jebule kowe malah..
          
skip ora peduli..

              
aku mung iso pasrah..
              
ra tau kok ngerteni..
                 
mung iso ngelus dodho..
                 
lan nangis.. saben dino..

(Int.)      -[B/D#] 
         ..
             ..

                      
mung.. iso mbatin karo dedungo..
           
mugo-mugo kowe..
                         
bakal iso kroso.. lan nerimo..

                         
mung kowe sing ono ning atiku..
             
  ra bakal iso diganti
              
tulung ojo dilarani..

(Chorus)
                  
ngode kowe ning story..
               
berharap kowe ngerti..
                 
lha jebule kowe malah..
          
skip ora peduli..

              
aku mung iso pasrah..
              
ra tau kok ngerteni..
                 
mung iso ngelus dodho..
                 
lan nangis.. saben dino..

                 
ngode kowe ning story..
               
berharap kowe ngerti..
                 
lha jebule kowe malah..
          
skip ora peduli..

              
aku mung iso pasrah..
              
ra tau kok ngerteni..
                 
mung iso ngelus dodho..
                 
lan nangis.. saben dino..

       
lan ngenes..
                        
 mergo kowe ra nduwe roso..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Skip Ora Perduli – Shinta Gisul yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Skip Ora Perduli – Shinta Gisul, Lirik Lagu Skip Ora Perduli – Shinta Gisul, Kunci Gitar Skip Ora Perduli – Shinta Gisul

Post Your Thoughts