Chord Gitar Slenco – Cak Diqin feat Ami DS

Berikut ini merupakan Chord Gitar Slenco – Cak Diqin feat Ami DS. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Slenco – Cak Diqin feat Ami DS, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Slenco – Cak Diqin feat Ami DS.

 
           
           
        

        
mas kangmas namine sinten
     
sakniki dintene sabtu
                      
mas kangmas kesah teng pundi
                     
sapi kulo pun manak pitu

     
duh aduh jenengan pripun
     
sakniki pun mboten ngalor
                          
kenging menopo kok wangsul ngidul
                   
kulo niki namine sinten

  


 
aduh kok njengkelke
                       
dijak ngendikan kok mrono mrene
             
ndadi ora karuan
                   
estunipun menopo saliwang

  
kulo mboten udud
                   
rumiyin kulo teng Suroboyo
              
kapan dino Jemuah
                            
kulo mbenjang badhe tindak pundi

        
ping kuping walah opo jamur
        
ora mungkin mripatku lamur
                  
penak meneng ora caturan
                           
memang aku ganteng tiada tandingan

    
           
        

        
mas kangmas namine sinten
     
sakniki dintene sabtu
                      
mas kangmas kesah teng pundi
                     
sapi kulo pun manak pitu

     
duh aduh jenengan pripun
     
sakniki pun mboten ngalor
                          
kenging menopo kok wangsul ngidul
                   
kulo niki namine sinten

  


 
aduh kok njengkelke
                       
dijak ngendikan kok mrono mrene
             
ndadi ora karuan
                   
estunipun menopo saliwang

  
kulo mboten udud
                   
rumiyin kulo teng Suroboyo
              
kapan dino Jemuah
                            
kulo mbenjang badhe tindak pundi

        
ping kuping walah opo jamur
        
ora mungkin mripatku lamur
                  
penak meneng ora caturan
                           
memang aku ganteng tiada tandingan


                  
penak meneng ora caturan
                           
memang aku ganteng tiada tandingan
                           
memang aku ganteng tiada tandingan
                           
memang aku ganteng tiada tandingan
                           
memang aku ganteng tiada tandingan
                           
memang aku ganteng tiada tandingan

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Slenco – Cak Diqin feat Ami DS yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Slenco – Cak Diqin feat Ami DS, Lirik Lagu Slenco – Cak Diqin feat Ami DS, Kunci Gitar Slenco – Cak Diqin feat Ami DS

Post Your Thoughts