Chord Gitar Sopo Sing Betah – Dhe Baz

Berikut ini merupakan Chord Gitar Sopo Sing Betah – Dhe Baz. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Sopo Sing Betah – Dhe Baz, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Sopo Sing Betah – Dhe Baz.

    [D/F#]         
sopo wonge sing betah..
                  
kowe ora pernah ngalah..
                    
neng ngarepmu bener wae tetep salah..

    [D/F#]         
sopo wonge sing betah..
                
ati ora pernah bungah..
        
mending pisah
                          
timbang uripku samsoyo susah..

   [D/F#]                
ora mung ping pisan pindo..
               -[E/G#]
 kowe ngapusi aku..
            
 ngecewakne atiku..

                
 uwis ping bola bali..
                   
kowe.. wes tak ngapurani..
              
 nanging opo bukti
                     
anggonmu nglarani tetep mbok baleni..

(Chorus)
    [D/F#]         
sopo wonge sing betah..
                  
kowe ora pernah ngalah..
                    
neng ngarepmu bener wae tetep salah..

    [D/F#]         
sopo wonge sing betah..
                
ati ora pernah bungah..
        
mending pisah
                      
timbang uripku samsoyo susah..

(Int.)  [D/F#]   -[E/G#]     ..

                
 uwis ping bola bali..
                   
kowe.. wes tak ngapurani..
              
 nanging opo bukti..
                      
anggonmu nglarani tetep mbok baleni..

(Chorus)
    [D/F#]         
sopo wonge sing betah..
                  
kowe ora pernah ngalah..
                    
neng ngarepmu bener wae tetep salah..

    [D/F#]         
sopo wonge sing betah..
                
ati ora pernah bungah..
        
mending pisah
                      
timbang uripku samsoyo susah..

    [D/F#]         
sopo wonge sing betah..
                  
kowe ora pernah ngalah..
                    
neng ngarepmu bener wae tetep salah..

    [D/F#]         
sopo wonge sing betah..
                
ati ora pernah bungah..
        
mending pisah
                        -[D/F#] 
timbang uripku samsoyo susah..
                      
timbang uripku samsoyo susah..

   [D/F#]                
ora mung ping pisan pindo..
             
 kowe ngapusi aku..
            
 ngecewakne atiku..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Sopo Sing Betah – Dhe Baz yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Sopo Sing Betah – Dhe Baz, Lirik Lagu Sopo Sing Betah – Dhe Baz, Kunci Gitar Sopo Sing Betah – Dhe Baz

Post Your Thoughts