Chord Gitar Sri Minggat – Didi Kempot

Berikut ini merupakan Chord Gitar Sri Minggat – Didi Kempot. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Sri Minggat – Didi Kempot, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Sri Minggat – Didi Kempot.

    
          
        

            
Sri, kapan kowe bali
                      
Kowe lungo ora pamit aku
                               
Jarene neng pasar pamit tuku trasi
                             
Nganti saiki kowe durung bali

          
Sri, opo kowe lali..
                                
Janjine.. sehidup semati
                           
Aku ora nyono, kowe arep lungo
                    
Loro atiku, atiku loro

   


                          
Ndang balio.. Sri... Ndang balio..
                               
Aku loro mikir kowe.. ono ning endi
                          
Ndang balio.. Sri... Ndang balio..
                                 
Tego temen kowe minggat.. ninggal aku

                  
   Yen pancene Sri.. kowe eling aku
                                    
Ndang balio, aku kangen setengah mati

    
          
        

            
Sri, kapan kowe bali
                      
Kowe lungo ora pamit aku
                               
Jarene neng pasar pamit tuku trasi
                             
Nganti saiki kowe durung bali

          
Sri, opo kowe lali..
                                
Janjine.. sehidup semati
                           
Aku ora nyono. kowe arep lungo
                    
Loro atiku, atiku loro

Int:   


                          
Ndang balio.. Sri... Ndang balio..
                               
Aku loro mikir kowe.. ono ning endi
                          
Ndang balio.. Sri... Ndang balio..
                                 
Tego temen kowe minggat.. ninggal aku

                  
   Yen pancene Sri.. kowe eling aku
                                    
Ndang balio, aku kangen setengah mati

                                    
Ndang balio, aku kangen setengah mati

  

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Sri Minggat – Didi Kempot yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Sri Minggat – Didi Kempot, Lirik Lagu Sri Minggat – Didi Kempot, Kunci Gitar Sri Minggat – Didi Kempot

Post Your Thoughts