Chord Gitar Stasiun Tugu – Dimas Tedjo

Berikut ini merupakan Chord Gitar Stasiun Tugu – Dimas Tedjo. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Stasiun Tugu – Dimas Tedjo, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Stasiun Tugu – Dimas Tedjo.

Capo di fret 4

(Intro)    
           ..

           
ing wengi.. iku..
                  
nalikane.. aku pisan ketemu..
                   
tak untapake.. sliramu pamit aku
                     
pamitmu.. bali neng kuthomu..

         
sepineng ati..
                    
nalikane.. ing wengi kuwi..
               
ora ngiro.. tumetes eluh ning pipi
                 
duh sliramu kapan bali..

(Chorus)
           
kusumaning ati
                    
amung dungo lan amung pamuji..
                    
kutho ngayogya.. kang tansah ngancani
                  
sepineng roso ati iki..

         
stasiun tugu..
                    
sing dadi.. seksi kang bisu..
                
mugo mugo.. sliramu eling aku
                  
kapan kondurmu tak tunggu..

(Int.)     
          ..

            
ing wengi.. iku..
                  
nalikane.. aku pisan ketemu..
                   
tak untapake.. sliramu pamit aku
                     
pamitmu.. bali neng kuthomu..

         
sepineng ati..
                  
nalikane.. ing wengi kuwi..
               
ora ngiro.. tumetes eluh ning pipi
                 
duh sliramu kapan bali..

(Chorus)
           
kusumaning ati
                    
amung dungo lan amung pamuji..
                    
kutho ngayogya.. kang tansah ngancani
                  
sepineng roso ati iki..

         
stasiun tugu..
                    
sing dadi.. seksi kang bisu..
                
mugo mugo.. sliramu eling aku
                  
kapan kondurmu tak tunggu..

(Outro)   ..



Dimas Tedjo - Stasiun Tugu[

(Intro)    
           ..

          
ing wengi.. iku..
                
nalikane.. aku pisan ketemu..
                   
tak untapake.. sliramu pamit aku
                    
pamitmu.. bali neng kuthomu..

         
sepineng ati..
                  
nalikane.. ing wengi kuwi..
               
ora ngiro.. tumetes eluh ning pipi
                
duh sliramu kapan bali..

(Chorus)
           
kusumaning ati
                   
amung dungo lan amung pamuji..
                   
kutho ngayogya.. kang tansah ngancani
                 
sepineng roso ati iki..

         
stasiun tugu..
                  
sing dadi.. seksi kang bisu..
                
mugo mugo.. sliramu eling aku
                 
kapan kondurmu tak tunggu..

(Int.)     
          ..

            
ing wengi.. iku..
                
nalikane.. aku pisan ketemu..
                   
tak untapake.. sliramu pamit aku
                    
pamitmu.. bali neng kuthomu..

         
sepineng ati..
                
nalikane.. ing wengi kuwi..
               
ora ngiro.. tumetes eluh ning pipi
                
duh sliramu kapan bali..

(Chorus)
           
kusumaning ati
                   
amung dungo lan amung pamuji..
                   
kutho ngayogya.. kang tansah ngancani
                 
sepineng roso ati iki..

         
stasiun tugu..
                  
sing dadi.. seksi kang bisu..
                
mugo mugo.. sliramu eling aku
                 
kapan kondurmu tak tunggu..

(Outro)   ..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Stasiun Tugu – Dimas Tedjo yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Stasiun Tugu – Dimas Tedjo, Lirik Lagu Stasiun Tugu – Dimas Tedjo, Kunci Gitar Stasiun Tugu – Dimas Tedjo

Post Your Thoughts