Chord Gitar Suket Teki (Trimo Ngalah) – Didi Kempot

Berikut ini merupakan Chord Gitar Suket Teki (Trimo Ngalah) – Didi Kempot. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Suket Teki (Trimo Ngalah) – Didi Kempot, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Suket Teki (Trimo Ngalah) – Didi Kempot.

    ..

             
aku tak sing ngalah
                    
trimo mundur timbang loro ati
                      
tak uyako wong kowe wis lali
              
ora bakal bali..

          
paribasan awak, urip kari balung
           
lilo tak lakoni
                         
jebule janjimu, jebule sumpahmu
          
ra biso digugu..


                 
wong salah ora gelem ngaku salah
                
suwe-suwe sopo wonge sing betah
                  
mripatku uwis ngerti sak nyatane
                      
kowe selak golek menangmu dewe
                       
tak tandur pari jebul tukule
                 
malah suket teki..

[Interlude]      

          
paribasan awak, urip kari balung
           
lilo tak lakoni
                         
jebule janjimu, jebule sumpahmu
          
ra biso digugu..


                 
wong salah ora gelem ngaku salah
                
suwe-suwe sopo wonge sing betah
                  
mripatku uwis ngerti sak nyatane
                      
kowe selak golek menangmu dewe
                       
tak tandur pari jebul tukule
              
malah suket teki..

                 
wong salah ora gelem ngaku salah
                
suwe-suwe sopo wonge sing betah
                  
mripatku uwis ngerti sak nyatane
                      
kowe selak golek menangmu dewe
                       
tak tandur pari jebul tukule
              
malah suket teki..

                       
tak tandur pari jebul tukule
              
malah suket teki..

    


Chord originalnya dari "G"
Kalo ingin seperti nada aslinya
pakai capo di fret 7

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Suket Teki (Trimo Ngalah) – Didi Kempot yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Suket Teki (Trimo Ngalah) – Didi Kempot, Lirik Lagu Suket Teki (Trimo Ngalah) – Didi Kempot, Kunci Gitar Suket Teki (Trimo Ngalah) – Didi Kempot

Post Your Thoughts