Chord Gitar Sukur Kepus – Suliyana

Berikut ini merupakan Chord Gitar Sukur Kepus – Suliyana. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Sukur Kepus – Suliyana, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Sukur Kepus – Suliyana.

Capo di fret 5

(Intro)    
            ..

                     
sun sing tau njaluk gunung..
                             
mergo angen angen isun sing duwur..
        
 yo nong riko..
                 
apuo demen ngiris ati..
                       
demen neblukno eluh ring pipi..

(Intro)   

              
endi lemese atine..
                             
koyok bengen hang sun tompo kawite..
        
 yo nong endi..
                       
lawas bareng magih sing apal..
                       
riko ngendek melaku dewekan..

(Chorus)
                
nyemplungo nong atinisun
         
ojo sukur kepus..
                
riko nyincing kari nanggung
                 
yo ngertenono karep isun
          
ojo mung diambus..
                  
sing krungu suworonisun
              
melung kadung welas..
                  
ojo mung ngempet rogonisun

(Int.)    
        

              
endi lemese atine..
                             
koyok bengen hang sun tompo kawite..
        
 yo nong endi..
                       
lawas bareng magih sing apal..
                       
riko ngendek melaku dewekan..

(Chorus)
                
nyemplungo nong atinisun
         
ojo sukur kepus..
                
riko nyincing kari nanggung
                 
yo ngertenono karep isun
          
ojo mung diambus..
                  
sing krungu suworonisun melung

                
nyemplungo nong atinisun
         
ojo sukur kepus..
                
riko nyincing kari nanggung
                 
yo ngertenono karep isun
          
ojo mung diambus..
                  
sing krungu suworonisun
              
melung kadung welas..
                       
ojo mung ngempet rogonisun..
                   
ojo mung ngempet.. rogonisun..



Suliyana -  Sukur Kepus[

(Intro)    
            ..

                     
sun sing tau njaluk gunung..
                             
mergo angen angen isun sing duwur..
        
 yo nong riko..
                 
apuo demen ngiris ati..
                      
demen neblukno eluh ring pipi..

(Intro)   

              
endi lemese atine..
                             
koyok bengen hang sun tompo kawite..
        
 yo nong endi..
                       
lawas bareng magih sing apal..
                      
riko ngendek melaku dewekan..

(Chorus)
                
nyemplungo nong atinisun
         
ojo sukur kepus..
               
riko nyincing kari nanggung
                 
yo ngertenono karep isun
          
ojo mung diambus..
                 
sing krungu suworonisun
              
melung kadung welas..
                 
ojo mung ngempet rogonisun

(Int.)    
        

              
endi lemese atine..
                             
koyok bengen hang sun tompo kawite..
        
 yo nong endi..
                       
lawas bareng magih sing apal..
                      
riko ngendek melaku dewekan..

(Chorus)
                
nyemplungo nong atinisun
         
ojo sukur kepus..
               
riko nyincing kari nanggung
                 
yo ngertenono karep isun
          
ojo mung diambus..
                 
sing krungu suworonisun melung

                
nyemplungo nong atinisun
         
ojo sukur kepus..
               
riko nyincing kari nanggung
                 
yo ngertenono karep isun
          
ojo mung diambus..
                 
sing krungu suworonisun
              
melung kadung welas..
                      
ojo mung ngempet rogonisun..
                  
ojo mung ngempet.. rogonisun..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Sukur Kepus – Suliyana yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Sukur Kepus – Suliyana, Lirik Lagu Sukur Kepus – Suliyana, Kunci Gitar Sukur Kepus – Suliyana

Post Your Thoughts