Chord Gitar Sun Akoni – Anggun Pramudita

Berikut ini merupakan Chord Gitar Sun Akoni – Anggun Pramudita. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Sun Akoni – Anggun Pramudita, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Sun Akoni – Anggun Pramudita.

(Intro)     
         

                  
hang isun engeti waktu magih demenan
                     
susah seneng disonggo bebarengan
                 
hang isun karepi.. yo mung sesandhingan
               
saikine mung kari angenan..

         
 lilo ati sun sing lilo..
                  
 nompo roso hang kari loro..

(Chorus)
         
jujur sun akoni
               
ati nisun sing lilo..
                
jujur sun akoni.. welas iki
               
yo mung kanggo riko..

 keliwat angen hang
                  
nyikso noring dodo..
      
lorone loro..

(Intro)   

                  
hang isun engeti waktu magih demenan
                     
susah seneng disonggo bebarengan
                 
hang isun karepi.. yo mung sesandhingan
               
saikine mung kari angenan..

         
 lilo ati sun sing lilo..
                  
 nompo roso hang kari loro..

(Int.)        

(Chorus)
         
jujur sun akoni
               
ati nisun sing lilo..
                
jujur sun akoni.. welas iki
               
yo mung kanggo riko..

 keliwat angen hang
                  
nyikso noring dodo..
      
lorone loro..

         
jujur sun akoni
               
ati nisun sing lilo..
                
jujur sun akoni.. welas iki
               
yo mung kanggo riko..

 keliwat angen hang
                  
nyikso noring dodo..
      
lorone loro..

      
  lorone loro..
      
  lorone loro..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Sun Akoni – Anggun Pramudita yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Sun Akoni – Anggun Pramudita, Lirik Lagu Sun Akoni – Anggun Pramudita, Kunci Gitar Sun Akoni – Anggun Pramudita

Post Your Thoughts