Chord Gitar Suroboyo Ninggal Kenangan – Galuh Orlando

Berikut ini merupakan Chord Gitar Suroboyo Ninggal Kenangan – Galuh Orlando. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Suroboyo Ninggal Kenangan – Galuh Orlando, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Suroboyo Ninggal Kenangan – Galuh Orlando.

Capo di fret 2

(Intro)    
           


 keroso sek wingenane..
           
kowe nggenggem tangan
           
lan ndekep awakku..
                   
mlaku bareng neng tunjungan
                  
mandek neng tugu pahlawan
       
gawe cerito tresno
                 
neng kuto pahlawan..


 nanging saiki wes ilang..
        
kowe ro wong liyo
              
seng luweh kedunyan..
                   
ninggalke aku seng setyo
                
kanggo areke seng koyo
       
yowes ora popo
                 
sadar kulo niki sopo..

(Chorus)
                           
ikhlas tak trimo pamite lungamu..
                            
masio abot nglalekne esem guyumu..
     
kelingan saben wengi
        
aku lan kowe nyawiji
                         
neng suroboyo kowe ninggal janji..

        
senajan iseh kelingan
                     
nanging nyadar mpun kelangan
                               
mergo perasaan kalah telak ro kahanan..
           
cukup mung iso tak sawang
                   
mugo langgeng bebarengan
          
yo neng kuto iki
                  
kowe ninggalke kenangan..

(Int.)       
              


 nanging saiki wes ilang..
        
kowe ro wong liyo
              
seng luweh kedunyan..
                   
ninggalke aku seng setyo
                
kanggo areke seng koyo
       
yowes ora popo
                 
sadar kulo niki sopo..

(Chorus)
                           
ikhlas tak trimo pamite lungamu..
                            
masio abot nglalekne esem guyumu..
     
kelingan saben wengi
        
aku lan kowe nyawiji
                         
neng suroboyo kowe ninggal janji..

        
senajan iseh kelingan
                     
nanging nyadar mpun kelangan
                               
mergo perasaan kalah telak ro kahanan..
           
cukup mung iso tak sawang
                   
mugo langgeng bebarengan
          
yo neng kuto iki
                  
kowe ninggalke kenangan..
         
 yo neng kuto iki
                         
kowe ninggalke kenangan.. hoo..
          
yo neng kuto iki
                  
kowe ninggalke kenangan..



Galuh Orlando - Suroboyo Ninggal Kenangan[

(Intro)    
           


 keroso sek wingenane..
           
kowe nggenggem tangan
           
lan ndekep awakku..
                   
mlaku bareng neng tunjungan
                 
mandek neng tugu pahlawan
       
gawe cerito tresno
                 
neng kuto pahlawan..


 nanging saiki wes ilang..
        
kowe ro wong liyo
              
seng luweh kedunyan..
                   
ninggalke aku seng setyo
               
kanggo areke seng koyo
       
yowes ora popo
                 
sadar kulo niki sopo..

(Chorus)
                           
ikhlas tak trimo pamite lungamu..
                            
masio abot nglalekne esem guyumu..
     
kelingan saben wengi
        
aku lan kowe nyawiji
                         
neng suroboyo kowe ninggal janji..

        
senajan iseh kelingan
                     
nanging nyadar mpun kelangan
                               
mergo perasaan kalah telak ro kahanan..
           
cukup mung iso tak sawang
                   
mugo langgeng bebarengan
          
yo neng kuto iki
                  
kowe ninggalke kenangan..

(Int.)       
              


 nanging saiki wes ilang..
        
kowe ro wong liyo
              
seng luweh kedunyan..
                   
ninggalke aku seng setyo
               
kanggo areke seng koyo
       
yowes ora popo
                 
sadar kulo niki sopo..

(Chorus)
                           
ikhlas tak trimo pamite lungamu..
                            
masio abot nglalekne esem guyumu..
     
kelingan saben wengi
        
aku lan kowe nyawiji
                         
neng suroboyo kowe ninggal janji..

        
senajan iseh kelingan
                     
nanging nyadar mpun kelangan
                               
mergo perasaan kalah telak ro kahanan..
           
cukup mung iso tak sawang
                   
mugo langgeng bebarengan
          
yo neng kuto iki
                  
kowe ninggalke kenangan..
         
 yo neng kuto iki
                        
kowe ninggalke kenangan.. hoo..
          
yo neng kuto iki
                  
kowe ninggalke kenangan..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Suroboyo Ninggal Kenangan – Galuh Orlando yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Suroboyo Ninggal Kenangan – Galuh Orlando, Lirik Lagu Suroboyo Ninggal Kenangan – Galuh Orlando, Kunci Gitar Suroboyo Ninggal Kenangan – Galuh Orlando

Post Your Thoughts