Chord Gitar Suwun – Ghea Barbie

Berikut ini merupakan Chord Gitar Suwun – Ghea Barbie. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Suwun – Ghea Barbie, dibawah ini Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Suwun – Ghea Barbie.

(Intro)    
           

       
ademe howo iki 
                  
marai aku.. kelingan karo kowe
                     
mbiyen jik gandeng awakmu..

         
opo kowe iseh eling
        
karo aku iki..
              
mbiyen sing tau ngancani
              
ra etung awan wengi..

                    
saiki wes ra koyo mbiyen..
          
kowe karo aku..
    
amergo ora ono restu
  
teko wong tuamu..

(Chorus)
                 
jujur.. aku iseh kangen kowe
            
piye kabarmu saiki
               
opo wes oleh ganti..
                      
suwun.. aku tau mok sayangi..
             
tau mbok cintai..
              
dengan sepenuh hati..

(Int.)        
           -   

       
ademe howo iki 
                  
marai aku.. kelingan karo kowe
                     
mbiyen jik gandeng awakmu..

         
opo kowe iseh eling
        
karo aku iki..
              
mbiyen sing tau ngancani
              
ra etung awan wengi..

                    
saiki wes ra koyo mbiyen..
          
kowe karo aku..
    
amergo ora ono restu
  
teko wong tuamu..

(Chorus)
                 
jujur.. aku iseh kangen kowe
            
piye kabarmu saiki
               
opo wes oleh ganti..
                      
suwun.. aku tau mok sayangi..
             
tau mbok cintai..
              
dengan sepenuh hati..

                 
jujur.. aku iseh kangen kowe
            
piye kabarmu saiki
               
opo wes oleh ganti..
                      
suwun.. aku tau mok sayangi..
             
tau mbok cintai..
              
dengan sepenuh hati..



Ghea Barbie - Suwun[

(Intro)    
           

      
ademe howo iki 
                 
marai aku.. kelingan karo kowe
                     
mbiyen jik gandeng awakmu..

        
opo kowe iseh eling
        
karo aku iki..
              
mbiyen sing tau ngancani
              
ra etung awan wengi..

                   
saiki wes ra koyo mbiyen..
         
kowe karo aku..
    
amergo ora ono restu
  
teko wong tuamu..

(Chorus)
                
jujur.. aku iseh kangen kowe
            
piye kabarmu saiki
               
opo wes oleh ganti..
                     
suwun.. aku tau mok sayangi..
             
tau mbok cintai..
              
dengan sepenuh hati..

(Int.)        
           -   

      
ademe howo iki 
                 
marai aku.. kelingan karo kowe
                     
mbiyen jik gandeng awakmu..

        
opo kowe iseh eling
        
karo aku iki..
              
mbiyen sing tau ngancani
              
ra etung awan wengi..

                   
saiki wes ra koyo mbiyen..
         
kowe karo aku..
    
amergo ora ono restu
  
teko wong tuamu..

(Chorus)
                
jujur.. aku iseh kangen kowe
            
piye kabarmu saiki
               
opo wes oleh ganti..
                     
suwun.. aku tau mok sayangi..
             
tau mbok cintai..
              
dengan sepenuh hati..

                
jujur.. aku iseh kangen kowe
            
piye kabarmu saiki
               
opo wes oleh ganti..
                     
suwun.. aku tau mok sayangi..
             
tau mbok cintai..
              
dengan sepenuh hati..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Suwun – Ghea Barbie yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Suwun – Ghea Barbie, Lirik Lagu Suwun – Ghea Barbie, Kunci Gitar Suwun – Ghea Barbie

Post Your Thoughts