Chord Gitar Suwun Sayang – Fajar X Peje

Berikut ini merupakan Chord Gitar Suwun Sayang – Fajar X Peje. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Suwun Sayang – Fajar X Peje, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Suwun Sayang – Fajar X Peje.

(Intro)    

           
lewat lagu iki..
              -[C/E]
aku titip rindu..
                            
kanggo wong sing gelem nompo aku..

                
nadyan akeh sing sampurno
                   -[C/E]
kowe tetep mileh aku..
                         
mung sopo lan ora sugih bondo..

            
 aku sadar.. dudu rojo
                 
 nanging tresnaku raiso diukur
       
karo gedene donyo

(Chorus)
            
 mung kowe siji sijine..
                         -[G/B]
sing gelem nompo opo anane..
            
 sing gelem terus berjuang
                         
susah seneng kowe tetep sayang..

            
 mung kowe siji sijine..
                         -[G/B]
sing iso gawe atiku tenang..
       
 masio tutupe jaman
                       
aku tetep matur suwun sayang..

(Int.)       
             

            
 aku sadar.. dudu rojo
                 
 nanging tresnaku raiso diukur
                  
karo gedene donyo..

(Chorus)
            
 mung kowe siji sijine..
                     
sing gelem nompo opo anane..
            
 sing gelem terus berjuang
                         
susah seneng kowe tetep sayang..

            
 mung kowe siji sijine..
                   
sing iso gawe atiku tenang..
       
 masio tutupe jaman
                       
aku tetep matur suwun sayang..

                            
aku tetep.. matur suwun sayang..



Fajar X Peje - Suwun Sayang[

(Intro)    

           
lewat lagu iki..
              -[G/B]
aku titip rindu..
                            
kanggo wong sing gelem nompo aku..

                
nadyan akeh sing sampurno
                   -[G/B]
kowe tetep mileh aku..
                         
mung sopo lan ora sugih bondo..

            
 aku sadar.. dudu rojo
                 
 nanging tresnaku raiso diukur
       
karo gedene donyo

(Chorus)
            
 mung kowe siji sijine..
                         -[D/F#]
sing gelem nompo opo anane..
            
 sing gelem terus berjuang
                         
susah seneng kowe tetep sayang..

            
 mung kowe siji sijine..
                         -[D/F#]
sing iso gawe atiku tenang..
       
 masio tutupe jaman
                       
aku tetep matur suwun sayang..

(Int.)       
             

            
 aku sadar.. dudu rojo
                 
 nanging tresnaku raiso diukur
                  
karo gedene donyo..

(Chorus)
            
 mung kowe siji sijine..
                     
sing gelem nompo opo anane..
           
 sing gelem terus berjuang
                         
susah seneng kowe tetep sayang..

            
 mung kowe siji sijine..
                   
sing iso gawe atiku tenang..
      
 masio tutupe jaman
                       
aku tetep matur suwun sayang..

                            
aku tetep.. matur suwun sayang..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Suwun Sayang – Fajar X Peje yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Suwun Sayang – Fajar X Peje, Lirik Lagu Suwun Sayang – Fajar X Peje, Kunci Gitar Suwun Sayang – Fajar X Peje

Post Your Thoughts