Chord Gitar Tak Akoni Aku Sing Salah – NDX A.K.A Ft. PJR

Berikut ini merupakan Chord Gitar Tak Akoni Aku Sing Salah – NDX A.K.A Ft. PJR. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Tak Akoni Aku Sing Salah – NDX A.K.A Ft. PJR, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Tak Akoni Aku Sing Salah – NDX A.K.A Ft. PJR.

(Intro)   
            

                  
kangen yen kelingan awakmu
                
 loro ati mergo aku..
               
 mergo atiku suloyo
                   
ninggal lungo tanpo kondo..
            
 golek tresno sing liyo

             
 asmoroku wis bubrah..
          
 gawe uripmu susah
            
neng endi sliramu
              
 aku pengen ketemu..

(Chorus)
               
kabeh iki salahku..
              
gawe remuk atimu
                   
aku sing ngucap janji
              
aku sing mblenjani
             
pancen aku ra biso
                            
ngobati lan ngganteni tetes eluhmu
                    
oooh.. aku pengen ketemu..
               
ngucap pangapuraku
      
kanggo kowe..
                       
pancen aku sing kudu tok salahke

                      
sampun adoh ono ning moto

tresno suci ilang
                          
muspro kebacut tak gawe gelo
mbiyene mung tak sio-sio
                        
uwong sing ngorbanke wektu
tresno kasih mung nggo aku
              
gawe eluhmu metu
              
udan raiso mbusak
                 
kahananmmu sih pahit
                 
amergo watakku gelem
                      
lungo tanpo ngomong pamit
aku ngerti ulatmu
                 
terlanjur dadi peteng
                
aku ora jaluk bali
                    
roso kangenku tak gawe lerem

                   
 tak akoni aku sing salah
gawe ati ajar ngalah
                   
pancen aku sing kleru
cerito iki malah bubrah
                    
sosok yang ku banggakan
walau ku bukan pilihan
                     
aku pasrah marang gusti
                
tetep kudu bertahan
tur yo piye meneh
                
 aku wis lilo legowo
                    
nadyan nek ketemu roso
deg-degan njero dodo
                  
tak cobo sak kuatku
                 
jodo ra bakal mlayu
                            
mugo sampeyan urip bareng aku..

(Chorus)
               
kabeh iki salahku..
              
gawe remuk atimu
                   
aku sing ngucap janji
              
aku sing mblenjani
             
pancen aku ra biso
                            
ngobati lan ngganteni tetes eluhmu
                    
oooh.. aku pengen ketemu..
               
ngucap pangapuraku
      
kanggo kowe..
                       
pancen aku sing kudu tok salahke



NDX A.K.A Ft. PJR - Tak Akoni Aku Sing Salah[

(Intro)   
            

                  
kangen yen kelingan awakmu
                
 loro ati mergo aku..
              
 mergo atiku suloyo
                   
ninggal lungo tanpo kondo..
           
 golek tresno sing liyo

             
 asmoroku wis bubrah..
          
 gawe uripmu susah
            
neng endi sliramu
              
 aku pengen ketemu..

(Chorus)
               
kabeh iki salahku..
              
gawe remuk atimu
                   
aku sing ngucap janji
              
aku sing mblenjani
             
pancen aku ra biso
                            
ngobati lan ngganteni tetes eluhmu
                    
oooh.. aku pengen ketemu..
               
ngucap pangapuraku
      
kanggo kowe..
                      
pancen aku sing kudu tok salahke

                      
sampun adoh ono ning moto

tresno suci ilang
                          
muspro kebacut tak gawe gelo
mbiyene mung tak sio-sio
                        
uwong sing ngorbanke wektu
tresno kasih mung nggo aku
              
gawe eluhmu metu
              
udan raiso mbusak
                 
kahananmmu sih pahit
                 
amergo watakku gelem
                      
lungo tanpo ngomong pamit
aku ngerti ulatmu
                 
terlanjur dadi peteng
                
aku ora jaluk bali
                    
roso kangenku tak gawe lerem

                   
 tak akoni aku sing salah
gawe ati ajar ngalah
                   
pancen aku sing kleru
cerito iki malah bubrah
                    
sosok yang ku banggakan
walau ku bukan pilihan
                     
aku pasrah marang gusti
                
tetep kudu bertahan
tur yo piye meneh
                
 aku wis lilo legowo
                    
nadyan nek ketemu roso
deg-degan njero dodo
                 
tak cobo sak kuatku
                 
jodo ra bakal mlayu
                            
mugo sampeyan urip bareng aku..

(Chorus)
               
kabeh iki salahku..
              
gawe remuk atimu
                   
aku sing ngucap janji
              
aku sing mblenjani
             
pancen aku ra biso
                            
ngobati lan ngganteni tetes eluhmu
                    
oooh.. aku pengen ketemu..
               
ngucap pangapuraku
      
kanggo kowe..
                      
pancen aku sing kudu tok salahke

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Tak Akoni Aku Sing Salah – NDX A.K.A Ft. PJR yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Tak Akoni Aku Sing Salah – NDX A.K.A Ft. PJR, Lirik Lagu Tak Akoni Aku Sing Salah – NDX A.K.A Ft. PJR, Kunci Gitar Tak Akoni Aku Sing Salah – NDX A.K.A Ft. PJR

Post Your Thoughts