Chord Gitar Tak Doakan Wae – Anisa Salma

Berikut ini merupakan Chord Gitar Tak Doakan Wae – Anisa Salma. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Tak Doakan Wae – Anisa Salma, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Tak Doakan Wae – Anisa Salma.

Capo di fret 2

(Intro)      

                  
 percuma aku ngenteni
                      
 koncoku sing tak tresnani..
                    
 aku sadar wong ra nduwe donyo..
                        
 ibarat sing mbok karepno..

                  
 pancen aku kudu lilo..
                     
 tak tompo ikhlas legowo..
                
 sakiki kowe karo wong liyo..
                  
 aku pasrah sing Kuoso..

(Chorus)
             
mas tak ikhlasno..
                       
kowe gandeng karo wong liyo..
                             
mergo aku sadar mung sewates konco..
                              
mas mugo mugo.. atiku sanggup nerimo..
                         
tak doakan wae biso urip mulyo..

(Int.)       
            

                  
 pancen aku kudu lilo..
                     
 tak tompo ikhlas legowo..
                
 sakiki kowe karo wong liyo..
                  
 aku pasrah sing Kuoso..

(Chorus)
             
mas tak ikhlasno..
                       
kowe gandeng karo wong liyo..
                             
mergo aku sadar mung sewates konco..
                              
mas mugo mugo.. atiku sanggup nerimo..
                         
tak doakan wae biso urip mulyo..

             
mas tak ikhlasno..
                       
kowe gandeng karo wong liyo..
                             
mergo aku sadar mung sewates konco..
                              
mas mugo mugo.. atiku sanggup nerimo..
                         
tak doakan wae biso urip mulyo..



Anisa Salma - Tak Doakan Wae[

(Intro)      

                  
 percuma aku ngenteni
                      
 koncoku sing tak tresnani..
                    
 aku sadar wong ra nduwe donyo..
                        
 ibarat sing mbok karepno..

                  
 pancen aku kudu lilo..
                     
 tak tompo ikhlas legowo..
                
 sakiki kowe karo wong liyo..
                  
 aku pasrah sing Kuoso..

(Chorus)
             
mas tak ikhlasno..
                      
kowe gandeng karo wong liyo..
                             
mergo aku sadar mung sewates konco..
                             
mas mugo mugo.. atiku sanggup nerimo..
                         
tak doakan wae biso urip mulyo..

(Int.)       
            

                  
 pancen aku kudu lilo..
                     
 tak tompo ikhlas legowo..
                
 sakiki kowe karo wong liyo..
                  
 aku pasrah sing Kuoso..

(Chorus)
             
mas tak ikhlasno..
                      
kowe gandeng karo wong liyo..
                             
mergo aku sadar mung sewates konco..
                             
mas mugo mugo.. atiku sanggup nerimo..
                         
tak doakan wae biso urip mulyo..

             
mas tak ikhlasno..
                      
kowe gandeng karo wong liyo..
                             
mergo aku sadar mung sewates konco..
                             
mas mugo mugo.. atiku sanggup nerimo..
                         
tak doakan wae biso urip mulyo..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Tak Doakan Wae – Anisa Salma yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Tak Doakan Wae – Anisa Salma, Lirik Lagu Tak Doakan Wae – Anisa Salma, Kunci Gitar Tak Doakan Wae – Anisa Salma

Post Your Thoughts