Chord Gitar Tak Dongakno – JonoJoni feat. Nurbayan

Berikut ini merupakan Chord Gitar Tak Dongakno – JonoJoni feat. Nurbayan. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Tak Dongakno – JonoJoni feat. Nurbayan, dibawah ini Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Tak Dongakno – JonoJoni feat. Nurbayan.

Capo di fret 5

          
tak dongakno ( tak dongakno )
       
mugo mugo ( mugo mugo )
                              
pacarmu enggal kapundut sing Kuoso..

          
tak dongakno ( tak dongakno )
       
liyo dino ( liyo dino )
                            
kowe lan aku iso nyambung cerito..

(Intro)       
              ..

          
potomu iseh tak simpen
                      
tak sawang.. saben aku kangen..
              
netes iloh mili neng pipi
                          
kelingan sliramu sing wis ngelali..

                
kutho iki.. sing dadi seksine..
                   
biyen pacaran ro slirane..
                  
neng sak iki.. wes bedo crito
                            
tulus tresno kalah karo bondo..

(Chorus)
          
tak dongakno ( tak dongakno )
       
mugo mugo ( mugo mugo )
                              
pacarmu enggal kapundut sing Kuoso..

          
tak dongakno ( tak dongakno )
       
liyo dino ( liyo dino )
                            
kowe lan aku iso nyambung cerito..

          
potomu iseh tak simpen
                      
tak sawang.. saben aku kangen..

(Int.) ...

                ... ...
(JonoJoni joget)

                
kutho iki.. sing dadi seksine..
                   
biyen pacaran ro slirane..
                  
neng sak iki.. wes bedo crito
                            
tulus tresno kalah karo bondo..

(Chorus)
          
tak dongakno ( tak dongakno )
       
mugo mugo ( mugo mugo )
                              
pacarmu enggal kapundut sing Kuoso..

          
tak dongakno ( tak dongakno )
       
liyo dino ( liyo dino )
                            
kowe lan aku iso nyambung cerito..

          
potomu iseh tak simpen
                      
tak sawang.. saben aku kangen..



JonoJoni feat. Nurbayan - Tak Dongakno[

          
tak dongakno ( tak dongakno )
       
mugo mugo ( mugo mugo )
                             
pacarmu enggal kapundut sing Kuoso..

          
tak dongakno ( tak dongakno )
       
liyo dino ( liyo dino )
                           
kowe lan aku iso nyambung cerito..

(Intro)       
              ..

          
potomu iseh tak simpen
                     
tak sawang.. saben aku kangen..
              
netes iloh mili neng pipi
                         
kelingan sliramu sing wis ngelali..

                
kutho iki.. sing dadi seksine..
                   
biyen pacaran ro slirane..
                  
neng sak iki.. wes bedo crito
                            
tulus tresno kalah karo bondo..

(Chorus)
          
tak dongakno ( tak dongakno )
       
mugo mugo ( mugo mugo )
                             
pacarmu enggal kapundut sing Kuoso..

          
tak dongakno ( tak dongakno )
       
liyo dino ( liyo dino )
                           
kowe lan aku iso nyambung cerito..

          
potomu iseh tak simpen
                     
tak sawang.. saben aku kangen..

(Int.) ...

                ... ...
(JonoJoni joget)

                
kutho iki.. sing dadi seksine..
                   
biyen pacaran ro slirane..
                  
neng sak iki.. wes bedo crito
                            
tulus tresno kalah karo bondo..

(Chorus)
          
tak dongakno ( tak dongakno )
       
mugo mugo ( mugo mugo )
                             
pacarmu enggal kapundut sing Kuoso..

          
tak dongakno ( tak dongakno )
       
liyo dino ( liyo dino )
                           
kowe lan aku iso nyambung cerito..

          
potomu iseh tak simpen
                     
tak sawang.. saben aku kangen..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Tak Dongakno – JonoJoni feat. Nurbayan yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Tak Dongakno – JonoJoni feat. Nurbayan, Lirik Lagu Tak Dongakno – JonoJoni feat. Nurbayan, Kunci Gitar Tak Dongakno – JonoJoni feat. Nurbayan

Post Your Thoughts