Chord Gitar Tak Jogo – REDSOX D.P.R

Berikut ini merupakan Chord Gitar Tak Jogo – REDSOX D.P.R. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Tak Jogo – REDSOX D.P.R, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Tak Jogo – REDSOX D.P.R.

Capo di fret 4

(Intro)        
               

                
layangmu teko.. atiku loro..
                  
kowe tak jogo.. ora sedelo..
                    
aku ra nyongko.. kok kowe tego
                    
mileh wong liyo.. aku nelongso..

(Intro)       

(Chorus)
                               
aku wis lilo tenan, aku ora kelangan
                                    
tresnoku isih ono, tak jogo nganti tuo..
                                 
dalane wis kongene, aku ora nyalahke
                                 
tresnoku dinggo kowe, rabimu ro liyane..
         
aku lilo tenan..

        
ning njobo ono udan
        
tur kok ono srengenge
    
aku wis njogo tenan
      
tur kowe sak penake
       
suwe nggonku berjuang
      
nggo urip karo kowe
     
tapi ternyata malah
                        
aku seng tok tinggalke dewe..

           
perih yo perih
          
loro yo loro
               
nanging piye meneh
                    
uwis takdir sing kuoso..
             
aku wis cobo nrimo
              
nrimo sak kabehe
                              
mugo oleh ganti sing luwih mulyo..

             
sak jane aku wis lilo
               
ngerti kowe wis bahagio..

(Chorus)
                               
aku wis lilo tenan, aku ora kelangan
                                    
tresnoku isih ono, tak jogo nganti tuo..
                                 
dalane wis kongene, aku ora nyalahke
                                 
tresnoku dinggo kowe, rabimu ro liyane..

                               
aku wis lilo tenan, aku ora kelangan
                                    
tresnoku isih ono, tak jogo nganti tuo..
                                 
dalane wis kongene, aku ora nyalahke
                                 
tresnoku dinggo kowe, rabimu ro liyane..

                   
aku lilo tenan..



REDSOX D.P.R - Tak Jogo[

(Intro)        
               

                
layangmu teko.. atiku loro..
                 
kowe tak jogo.. ora sedelo..
                    
aku ra nyongko.. kok kowe tego
                   
mileh wong liyo.. aku nelongso..

(Intro)       

(Chorus)
                               
aku wis lilo tenan, aku ora kelangan
                                    
tresnoku isih ono, tak jogo nganti tuo..
                                 
dalane wis kongene, aku ora nyalahke
                                 
tresnoku dinggo kowe, rabimu ro liyane..
         
aku lilo tenan..

        
ning njobo ono udan
        
tur kok ono srengenge
    
aku wis njogo tenan
      
tur kowe sak penake
       
suwe nggonku berjuang
      
nggo urip karo kowe
     
tapi ternyata malah
                        
aku seng tok tinggalke dewe..

           
perih yo perih
          
loro yo loro
               
nanging piye meneh
                    
uwis takdir sing kuoso..
             
aku wis cobo nrimo
              
nrimo sak kabehe
                              
mugo oleh ganti sing luwih mulyo..

             
sak jane aku wis lilo
               
ngerti kowe wis bahagio..

(Chorus)
                               
aku wis lilo tenan, aku ora kelangan
                                    
tresnoku isih ono, tak jogo nganti tuo..
                                 
dalane wis kongene, aku ora nyalahke
                                 
tresnoku dinggo kowe, rabimu ro liyane..

                               
aku wis lilo tenan, aku ora kelangan
                                    
tresnoku isih ono, tak jogo nganti tuo..
                                 
dalane wis kongene, aku ora nyalahke
                                 
tresnoku dinggo kowe, rabimu ro liyane..

                   
aku lilo tenan..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Tak Jogo – REDSOX D.P.R yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Tak Jogo – REDSOX D.P.R, Lirik Lagu Tak Jogo – REDSOX D.P.R, Kunci Gitar Tak Jogo – REDSOX D.P.R

Post Your Thoughts