Chord Gitar Tak Lereni Tresna Iki – Om Yosh

Berikut ini merupakan Chord Gitar Tak Lereni Tresna Iki – Om Yosh. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Tak Lereni Tresna Iki – Om Yosh, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Tak Lereni Tresna Iki – Om Yosh.

Capo di fret 2

(Intro)      
          ..

                          
tego tenan awakmu nglarani ati
                        
ra sepisan mataku iki ngonangi..
                                 
bola bali mung maaf.. sebatas gur alesan..
                                    
mbesuk maneh kowe mung mblenjani janji..

                            
kurang sabar piye maneh aku iki..
                          
ngadepi kowe ning mburi main ati..
                                   
aku tulus karo kowe ra pernah cidro janji..
                             
tapi ngopo balesanmu koyo ngene..

(Chorus)
                          
aku wis ra betah.. ngandani awakmu..
                                 
ndadekne siji ati koyo awal mbiyen kae
                      
kowe yen betah.. karo deweke ning kono
                             
tak lereni tresna iki nggo sliramu..

                           
ibarat ati iki.. watu ning grojogan..
                          
sing ketok atos jebul iso tipis..

(Int.)    
           
          
         
          
         ..

                            
kurang sabar piye maneh aku iki..
                          
ngadepi kowe ning mburi main ati..
                                   
aku tulus karo kowe ra pernah cidro janji..
                            
tapi ngopo balesanmu koyo ngene..

(Int.)    
          

(Chorus)
                          
aku wis ra betah.. ngandani awakmu..
                                 
ndadekne siji ati koyo awal mbiyen kae
                      
kowe yen betah.. karo deweke ning kono
                               
tak lereni tresna iki nggo sliramu..

                          
aku wis ra betah.. ngandani awakmu..
                                 
ndadekne siji ati koyo awal mbiyen kae
                      
kowe yen betah.. karo deweke ning kono
                             
tak lereni tresna iki nggo sliramu..
                             
  tak lereni tresna iki nggo sliramu..
                               
  tak lereni tresna iki nggo sliramu..

(Outro)    
           
           
          ..



Om Yosh - Tak Lereni Tresna Iki[

(Intro)      
          ..

                          
tego tenan awakmu nglarani ati
                        
ra sepisan mataku iki ngonangi..
                                 
bola bali mung maaf.. sebatas gur alesan..
                                    
mbesuk maneh kowe mung mblenjani janji..

                            
kurang sabar piye maneh aku iki..
                          
ngadepi kowe ning mburi main ati..
                                   
aku tulus karo kowe ra pernah cidro janji..
                             
tapi ngopo balesanmu koyo ngene..

(Chorus)
                          
aku wis ra betah.. ngandani awakmu..
                                 
ndadekne siji ati koyo awal mbiyen kae
                      
kowe yen betah.. karo deweke ning kono
                             
tak lereni tresna iki nggo sliramu..

                          
ibarat ati iki.. watu ning grojogan..
                          
sing ketok atos jebul iso tipis..

(Int.)    
           
          
         
          
         ..

                            
kurang sabar piye maneh aku iki..
                          
ngadepi kowe ning mburi main ati..
                                   
aku tulus karo kowe ra pernah cidro janji..
                            
tapi ngopo balesanmu koyo ngene..

(Int.)    
          

(Chorus)
                          
aku wis ra betah.. ngandani awakmu..
                                 
ndadekne siji ati koyo awal mbiyen kae
                      
kowe yen betah.. karo deweke ning kono
                               
tak lereni tresna iki nggo sliramu..

                          
aku wis ra betah.. ngandani awakmu..
                                 
ndadekne siji ati koyo awal mbiyen kae
                      
kowe yen betah.. karo deweke ning kono
                             
tak lereni tresna iki nggo sliramu..
                             
  tak lereni tresna iki nggo sliramu..
                               
  tak lereni tresna iki nggo sliramu..

(Outro)    
           
           
          ..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Tak Lereni Tresna Iki – Om Yosh yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Tak Lereni Tresna Iki – Om Yosh, Lirik Lagu Tak Lereni Tresna Iki – Om Yosh, Kunci Gitar Tak Lereni Tresna Iki – Om Yosh

Post Your Thoughts