Chord Gitar Tak Lockdown Tresnane – JonoJoni

Berikut ini merupakan Chord Gitar Tak Lockdown Tresnane – JonoJoni. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Tak Lockdown Tresnane – JonoJoni, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Tak Lockdown Tresnane – JonoJoni.

                 
dan aku masih disini
            
menunggumu kembali
                    
dan berharap hujan pergi..

                
 wes suwe.. aku ngenteni
         
 nganti seprene nanging
      
ra bali bali..

               
 kesuwen.. embuh kelalen
             
 nglayung tresnoku nganti
     
kegowo impen..

                 
sayang.. opo kowe lali..
                       
marang.. janji sing dek wingi..
                               
nanging.. yen pancen iki dadi dalane
                         
tak lilo ati.. pisah karo kowe..

(JonoJoni..)

(Chorus) 
                  
wes.. tak tutup dalane..
          
ojo lewat kene..
                
aku wes ono sing duwe..
                         
lan.. cerito sing wingi.. kae..
                           
sepurane.. kabeh wes tak lalekne..

                  
wes.. tak tutup dalane..
          
ojo lewat kene..
                
aku wes ono sing duwe..
                         
lan.. cerito sing wingi.. kae..
                           
sepurane.. kabeh wes tak lalekne..
                               
sepurane.. wes tak lockdown tresnane..

(Int.) ...              ...
          (JonoJoni joget)

                  
yen pancen kudu pisahan
             
aku wes lilo tenan
                       
ninggalake crito kari kenangan..

                 
dan aku masih disini
            
menunggumu kembali
                      
dan berharap hujan.. pergi..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Tak Lockdown Tresnane – JonoJoni yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Tak Lockdown Tresnane – JonoJoni, Lirik Lagu Tak Lockdown Tresnane – JonoJoni, Kunci Gitar Tak Lockdown Tresnane – JonoJoni

Post Your Thoughts