Chord Gitar Tak Losne – Fira Azahra

Berikut ini merupakan Chord Gitar Tak Losne – Fira Azahra. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Tak Losne – Fira Azahra, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Tak Losne – Fira Azahra.

(Intro) ..

           
ora centang biru..
         
aplikasi jahatmu..
                           
supoyo aku.. ra ngerti statusmu..

                   
facebook whatsapp karo IG
              
kabeh tok privatne..
        
tak los ke wae
                  
kowe online ro liyane..

(Intro)   

        
aku neng kene
               
setyo ngenteni kowe..
          
nanging nyatane
               
kowe nggandeng liyane..

          
opo kowe lali..
                
naliko ngucap janji..
           
janjimu karo aku 
                
kowe biso njogo ati..

(Intro)     ..

(Chorus)
           
kurang opo aku sayang
             
kowe tego ngeliyan..
      
tak gadang gadang
               
nyatane kowe ngilang..

                   
facebook whatsapp karo IG
              
kabeh tok privatne..
        
tak los ke wae
                  
kowe online ro liyane..

(Int.)    --
         ..
            

        
aku neng kene
               
setyo ngenteni kowe..
          
nanging nyatane
               
kowe nggandeng liyane..

          
opo kowe lali..
                
naliko ngucap janji..
           
janjimu karo aku 
                
kowe biso njogo ati..

(Intro)     ..

(Chorus)
           
kurang opo aku sayang
             
kowe tego ngeliyan..
      
tak gadang gadang
               
nyatane kowe ngilang..

                   
facebook whatsapp karo IG
              
kabeh tok privatne..
        
tak los ke wae
                  
kowe online ro liyane..

(Intro)     

           
ora centang biru..
         
aplikasi jahatmu..
                           
supoyo aku.. ra ngerti statusmu..

(Chorus)
                   
facebook whatsapp karo IG
              
kabeh tok privatne..
        
tak los ke wae
                  
kowe online ro liyane..

        
tak los ke wae
                  
kowe online ro liyane..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Tak Losne – Fira Azahra yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Tak Losne – Fira Azahra, Lirik Lagu Tak Losne – Fira Azahra, Kunci Gitar Tak Losne – Fira Azahra

Post Your Thoughts