Chord Gitar Tambah Sayang – Mala Agatha

Berikut ini merupakan Chord Gitar Tambah Sayang – Mala Agatha. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Tambah Sayang – Mala Agatha, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Tambah Sayang – Mala Agatha.

Capo di fret 4

(Intro)       
          ..

               
tanpo restu wong tuo..
          
lilo.. aku lilo..
            
gede.. tresno ning ati..
          
tumekaning pati..
                 
tansah tak jogo.. selawase..

(Intro)   

             
susah seneng dilakoni..
                  
tak tompo kanti ikhlas ati..
                  
janji.. sehidup semati..

tresno ra bakal ilang
  
senajan akeh pepalang..
                
ngalangi dalane katresnan..

(Chorus)
-
                  
 sayang.. ati iki tambah sayang..
       
tak simpen, tak jogo, tak eman
               
nganti nyowo memisahkan

                   
jujur ning ati wedi kelangan
                     
sliramu.. sing paling tak sayang..

(Int.)    
         ..
          
             ..

             
susah seneng dilakoni..
                  
tak tompo kanti ikhlas ati..
                  
janji.. sehidup semati..

tresno ra bakal ilang
  
senajan akeh pepalang..
                
ngalangi dalane katresnan..

(Chorus)
                   
sayang.. ati iki tambah sayang..
       
tak simpen, tak jogo, tak eman
               
nganti nyowo memisahkan

                   
jujur ning ati wedi kelangan
                     
sliramu.. sing paling tak sayang..

                   
sayang.. ati iki tambah sayang..
       
tak simpen, tak jogo, tak eman
               
nganti nyowo memisahkan

                   
jujur ning ati wedi kelangan
                     
sliramu.. sing paling tak sayang..
               
sayang.. aku tambah sayang..



Mala Agatha - Tambah Sayang[

(Intro)       
          ..

              
tanpo restu wong tuo..
          
lilo.. aku lilo..
           
gede.. tresno ning ati..
          
tumekaning pati..
               
tansah tak jogo.. selawase..

(Intro) 
  

            
susah seneng dilakoni..
                  
tak tompo kanti ikhlas ati..
                  
janji.. sehidup semati..

tresno ra bakal ilang
  
senajan akeh pepalang..
               
ngalangi dalane katresnan..

(Chorus)
-                  
 sayang.. ati iki tambah sayang..
       
tak simpen, tak jogo, tak eman
              
nganti nyowo memisahkan

                   
jujur ning ati wedi kelangan
                    
sliramu.. sing paling tak sayang..

(Int.)    
         ..
          
             ..

            
susah seneng dilakoni..
                  
tak tompo kanti ikhlas ati..
                  
janji.. sehidup semati..

tresno ra bakal ilang
  
senajan akeh pepalang..
               
ngalangi dalane katresnan..

(Chorus)
                   
sayang.. ati iki tambah sayang..
       
tak simpen, tak jogo, tak eman
              
nganti nyowo memisahkan

                   
jujur ning ati wedi kelangan
                    
sliramu.. sing paling tak sayang..

                   
sayang.. ati iki tambah sayang..
       
tak simpen, tak jogo, tak eman
              
nganti nyowo memisahkan

                   
jujur ning ati wedi kelangan
                    
sliramu.. sing paling tak sayang..
               
sayang.. aku tambah sayang..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Tambah Sayang – Mala Agatha yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Tambah Sayang – Mala Agatha, Lirik Lagu Tambah Sayang – Mala Agatha, Kunci Gitar Tambah Sayang – Mala Agatha

Post Your Thoughts