Chord Gitar Tambatan Hati – Vivi Voletha

Berikut ini merupakan Chord Gitar Tambatan Hati – Vivi Voletha. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Tambatan Hati – Vivi Voletha, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Tambatan Hati – Vivi Voletha.

Capo di fret 4

(Intro)  ..
          ..

                  
 tak kiro iki mung kembang turu..
                   
 biso nyanding karo sliramu..
                            
 tekomu ngusap eluh tangisku wingi..
                    
saiki dadi bungahku..

                
sampean paling iso ngerteni..
                        -[G/B]
 kabeh kekarepan ning ati..

 janjiku ra bakal
               
ngiwo nengen.. nanging..
                    
susah bareng seneng bareng..

(Chorus)
                                  
gandengen tanganku.. rangkulen awakku..
                           
ayeme atiku.. yen neng sandingmu..
                                  
tresno sing neng ati.. wes kapati pati
                
mugo iki.. dudu ngimpi..

                               
maturnuwun Gusti.. sampun diparingi..
                            
jodo sing gemati.. tulus seko ati..
                          
kini ku akhiri.. pencarian ini
                    
engkaulah tambatan hati..

(Int.)                   
        ho..oooo.. haaaa.. huwo..
               ..
       
                
sampean paling iso ngerteni..
                        -[G/B]
 kabeh kekarepan ning ati..

 janjiku ra bakal
               
ngiwo nengen.. nanging..
                    
susah bareng seneng bareng..

(Chorus)
                                  
gandengen tanganku.. rangkulen awakku..
                           
ayeme atiku.. yen neng sandingmu..
                                  
tresno sing neng ati.. wes kapati pati
                
mugo iki.. dudu ngimpi..

                               
maturnuwun Gusti.. sampun diparingi..
                            
jodo sing gemati.. tulus seko ati..
                          
kini ku akhiri.. pencarian ini
                   
engkaulah tambatan hati..

                          
 kini ku akhiri.. pencarian ini
                      
engkaulah tambatan hati..
         
tambatan hati..



Vivi Voletha - Tambatan Hati[

(Intro)  ..
          ..

                  
 tak kiro iki mung kembang turu..
                   
 biso nyanding karo sliramu..
                          
 tekomu ngusap eluh tangisku wingi..
                    
saiki dadi bungahku..

                
sampean paling iso ngerteni..
                        -[B/D#]
 kabeh kekarepan ning ati..

 janjiku ra bakal
              
ngiwo nengen.. nanging..
                    
susah bareng seneng bareng..

(Chorus)
                                  
gandengen tanganku.. rangkulen awakku..
                          
ayeme atiku.. yen neng sandingmu..
                                 
tresno sing neng ati.. wes kapati pati
                
mugo iki.. dudu ngimpi..

                               
maturnuwun Gusti.. sampun diparingi..
                           
jodo sing gemati.. tulus seko ati..
                         
kini ku akhiri.. pencarian ini
                    
engkaulah tambatan hati..

(Int.)                  
        ho..oooo.. haaaa.. huwo..
               ..
       
                
sampean paling iso ngerteni..
                        -[B/D#]
 kabeh kekarepan ning ati..

 janjiku ra bakal
              
ngiwo nengen.. nanging..
                    
susah bareng seneng bareng..

(Chorus)
                                  
gandengen tanganku.. rangkulen awakku..
                          
ayeme atiku.. yen neng sandingmu..
                                 
tresno sing neng ati.. wes kapati pati
                
mugo iki.. dudu ngimpi..

                               
maturnuwun Gusti.. sampun diparingi..
                           
jodo sing gemati.. tulus seko ati..
                         
kini ku akhiri.. pencarian ini
                   
engkaulah tambatan hati..

                        
 kini ku akhiri.. pencarian ini
                       
engkaulah tambatan hati..
         
tambatan hati..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Tambatan Hati – Vivi Voletha yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Tambatan Hati – Vivi Voletha, Lirik Lagu Tambatan Hati – Vivi Voletha, Kunci Gitar Tambatan Hati – Vivi Voletha

Post Your Thoughts