Chord Gitar Tan Mantan – Abah Lala

Berikut ini merupakan Chord Gitar Tan Mantan – Abah Lala. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Tan Mantan – Abah Lala, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Tan Mantan – Abah Lala.

                 
tan mantan, tan mantan, tan mantan..
               
koyo es teh plastikan..
                 
cantelke, cantelke paku..
               
terus di buang ndalan..

(Intro)   ..
           ..

           
wis uwis aku wis ora nggagas..
                   
uwis cukup wae ora usah diteruske
                
jare mencintai jebule mung ngapusi..
  
niat tak jak rabi 
        
malah selingkuh ning mburi..

                     
aku wis ra betah yen terus koyo ngene..
                           
gandeng karo kowe aku mung mbok permainke..
                     
mending prei wae cukup tekan semene..
                        
ra sah suwe suwe aku tak golek liyane..

(Chorus)
                 
tan mantan, tan mantan, tan mantan..
               
koyo es teh plastikan..
                 
cantelke, cantelke paku..
               
terus di guang ndalan..

                    
tan mantan, mantan mantan..ku..
         
ra sah aleman..
                   
sing penting aku wis tau..
          
wis tau kencan..

(Rapp)
                     
maturnuwun kanggo kowe sing wis nyepelekke
                            
roso tresno sing tulus malah mung siakke
                  
tapi rapopo aku iki wis iso nerimo
   
mending urip dewe
          
timbang loro jroning dodo..

                 
ho.. ooo.. ra sah aleman
                   
hu.. uuu.. aku wis tau..

(Int.)   ..
          ..

           
wis uwis aku wis ora nggagas..
                   
uwis cukup wae ora usah diteruske
                
jare mencintai jebule mung ngapusi..
  
niat tak jak rabi 
        
malah selingkuh ning mburi..

                     
aku wis ra betah yen terus koyo ngene..
                           
gandeng karo kowe aku mung mbok permainke..
                     
mending prei wae cukup tekan semene..
                        
ra sah suwe suwe aku tak golek liyane..

(Chorus)
                 
tan mantan, tan mantan, tan mantan..
               
koyo es teh plastikan..
                 
cantelke, cantelke paku..
               
terus di guang ndalan..

                    
tan mantan, mantan mantan..ku..
         
ra sah aleman..
                   
sing penting aku wis tau..
          
wis tau kencan..

                 
tan mantan, tan mantan, tan mantan..
               
koyo es teh plastikan..
                 
cantelke, cantelke paku..
               
terus di buang ndalan..

                    
tan mantan, mantan mantan..ku..
         
ra sah aleman..
                   
sing penting aku wis tau..
          
wis tau kencan..

(Outro)   ..
           ..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Tan Mantan – Abah Lala yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Tan Mantan – Abah Lala, Lirik Lagu Tan Mantan – Abah Lala, Kunci Gitar Tan Mantan – Abah Lala

Post Your Thoughts