Chord Gitar Tangise Atiku – NDX A.K.A Feat Dela Santika

Berikut ini merupakan Chord Gitar Tangise Atiku – NDX A.K.A Feat Dela Santika. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Tangise Atiku – NDX A.K.A Feat Dela Santika, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Tangise Atiku – NDX A.K.A Feat Dela Santika.

 

                
Rungokno tangise atiku
                      
Rungokno jerite batin iki..
               
memuji marang sliramu

                 
awan bengi tansah kelingan
                   
rasa ati lagi kasmaran..
                   
panjenengan sing tak sayang


                 
Tresno iki, urip iki..
                        
sak kabehe mung kanggo sliramu
                               
senajan loro ati durung saget nduweni
                    
nanging sayangku ra bakal layu
                        
tetep tak gowo nganti aku mati

 


 lewat angin sumilir

 gowo kabeh tresnaku
                                 
 tresno suci sing ra bakal ilang tekane pati
                 
 sak abote aku nggowo roso ing ati iki

 yo mung tak nggo kowe cah ayu sek tak enteni

 aku ra bakal mekso

 jaluk kowe nerimo
                            
 sak kabehe isi donga ono ing saben dino
                  
 tak songgo kabeh roso
                       
sek durung biso tok tompo
ngejo ati lan tuturmu sek gawe aku loro


                 
Tresno iki, urip iki..
                       
sakkabehe mung kanggo sliramu
                              
senajan loro ati durung saget dueni
                     
nanging sayang ku ra bakal layu
                        
tetep tak gowo nganti aku mati


 yen kudu sewu taun
 
 mesti tak enteni

 senajan jaluk lintang
          
 bakal tak lakoni

 rogo batin lan nyowo

 iki wis tak mantepke

 kanggo jogo rosoku
                    
marang kowe sak lawase, sabar lan narimo

 yen kowe ra ngerteni

 bakal tak tanggung tangis
          
 lan cidro ning ati
                 
 cah ayu bukakno lawang ono ning atimu

 supoyo biso aku nduweni endahing sliramu


                 
Tresno iki, urip iki..
                       
sakkabehe mung kanggo sliramu
                              
senajan loro ati durung saget dueni
                     
nanging sayang ku ra bakal layu
                        
tetep tak gowo nganti aku mati

                 
Tresno iki, urip iki..
                       
sakkabehe mung kanggo sliramu
                              
senajan loro ati durung saget dueni
                     
nanging sayang ku ra bakal layu
                        
tetep tak gowo nganti aku mati

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Tangise Atiku – NDX A.K.A Feat Dela Santika yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Tangise Atiku – NDX A.K.A Feat Dela Santika, Lirik Lagu Tangise Atiku – NDX A.K.A Feat Dela Santika, Kunci Gitar Tangise Atiku – NDX A.K.A Feat Dela Santika

Post Your Thoughts