Chord Gitar Tanpo Kowe – Kawulo Jowo

Berikut ini merupakan Chord Gitar Tanpo Kowe – Kawulo Jowo. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Tanpo Kowe – Kawulo Jowo, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Tanpo Kowe – Kawulo Jowo.

Capo di fret 2

(Intro)   
              
          

                   
 susah gelisah ning ati..
                       
 kelingan kau tinggal pergi..
                    
 nglarani aku ning kene
                   
 pas lagi sayang sayange..

                        
 ngopo mbiyen ngomong tresno..
                     
 yen kowe milih wong liyo..
                  
 ning ati ora ngapusi..
                   
 tresnoku setengah mati..

(Chorus)
            
culno.. seko atimu
                      
ben aku dewe tanpo kowe ning kene
                     
remuk ati iki.. tak trimo..
                
legowo..

                        
 ngopo mbiyen ngomong tresno..
                     
 yen kowe milih wong liyo..
                  
 ning ati ora ngapusi..
                   
 tresnoku setengah mati..

(Chorus)
            
culno.. seko atimu
                      
ben aku dewe tanpo kowe ning kene
                             
remuk ati iki.. tak trimo.. legowo..

          
ora.. popo atiku..
                            
kok tinggalke pas lagi sayang-sayange
                            
kuat batin iki.. terima.. kau pergi..

                            
kuat batin iki.. terima.. kau pergi..



Kawulo Jowo - Tanpo Kowe[

(Intro)   
              
          

                   
 susah gelisah ning ati..
                       
 kelingan kau tinggal pergi..
                    
 nglarani aku ning kene
                   
 pas lagi sayang sayange..

                        
 ngopo mbiyen ngomong tresno..
                     
 yen kowe milih wong liyo..
                  
 ning ati ora ngapusi..
                   
 tresnoku setengah mati..

(Chorus)
            
culno.. seko atimu
                     
ben aku dewe tanpo kowe ning kene
                     
remuk ati iki.. tak trimo..
                
legowo..

                        
 ngopo mbiyen ngomong tresno..
                     
 yen kowe milih wong liyo..
                  
 ning ati ora ngapusi..
                   
 tresnoku setengah mati..

(Chorus)
            
culno.. seko atimu
                     
ben aku dewe tanpo kowe ning kene
                             
remuk ati iki.. tak trimo.. legowo..

          
ora.. popo atiku..
                           
kok tinggalke pas lagi sayang-sayange
                            
kuat batin iki.. terima.. kau pergi..

                            
kuat batin iki.. terima.. kau pergi..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Tanpo Kowe – Kawulo Jowo yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Tanpo Kowe – Kawulo Jowo, Lirik Lagu Tanpo Kowe – Kawulo Jowo, Kunci Gitar Tanpo Kowe – Kawulo Jowo

Post Your Thoughts