Chord Gitar Tanpo Suworo – Syahiba Saufa feat. James AP

Berikut ini merupakan Chord Gitar Tanpo Suworo – Syahiba Saufa feat. James AP. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Tanpo Suworo – Syahiba Saufa feat. James AP, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Tanpo Suworo – Syahiba Saufa feat. James AP.

            
susahe ambi isun
                   
senenge nyang wong liyo
                      
sing mikir.. isun.. keloro..

             
tangise ambi isun
                 
unyike nggo wong liyo
                   
tanpo suworo riko ngadoh..
                   
tanpo suworo riko ngadoh..

(Intro)    
          

                              
semene baen.. arti welas sun nyang riko
                             
hang bengen riko jaluk sak nangise..
                          
semene baen.. arti pengorbanan riko
                         
welase milu ilang nong janjine..

(Intro)   
           

                              
ngomongo baen.. dung mulo riko wes bosen
                         
makne sing keseron ulihe ngangen..
                         
nong endi baen.. ati soyo mesasagen
                        
gudone ati mergo sing ngereken..

(Chorus)
            
susahe ambi isun
                   
senenge nyang wong liyo
                      
sing mikir.. isun.. keloro..

             
tangise ambi isun
                 
unyike nggo wong liyo
                   
tanpo suworo riko ngadoh..
                   
tanpo suworo riko ngadoh..

(Int.)    
         
          
         ..

                              
ngomongo baen.. dung mulo riko wes bosen
                         
makne sing keseron ulihe ngangen..
                         
nong endi baen.. ati soyo mesasagen
                        
gudone ati mergo sing ngereken..

(Chorus)
            
susahe ambi isun
                   
senenge nyang wong liyo
                      
sing mikir.. isun.. keloro..

             
tangise ambi isun
                 
unyike nggo wong liyo
                   
tanpo suworo riko ngadoh..

            
susahe ambi isun
                   
senenge nyang wong liyo
                      
sing mikir.. isun.. keloro..

             
tangise ambi isun
                 
unyike nggo wong liyo
                   
tanpo suworo riko ngadoh..
                   
tanpo suworo riko ngadoh..



Syahiba Saufa feat. James AP - Tanpo Suworo[

            
susahe ambi isun
                  
senenge nyang wong liyo
                     
sing mikir.. isun.. keloro..

             
tangise ambi isun
                
unyike nggo wong liyo
                  
tanpo suworo riko ngadoh..
                  
tanpo suworo riko ngadoh..

(Intro)    
          

                            
semene baen.. arti welas sun nyang riko
                           
hang bengen riko jaluk sak nangise..
                        
semene baen.. arti pengorbanan riko
                       
welase milu ilang nong janjine..

(Intro)   
           

                            
ngomongo baen.. dung mulo riko wes bosen
                       
makne sing keseron ulihe ngangen..
                       
nong endi baen.. ati soyo mesasagen
                      
gudone ati mergo sing ngereken..

(Chorus)
            
susahe ambi isun
                  
senenge nyang wong liyo
                     
sing mikir.. isun.. keloro..

             
tangise ambi isun
                
unyike nggo wong liyo
                  
tanpo suworo riko ngadoh..
                  
tanpo suworo riko ngadoh..

(Int.)    
         
          
         ..

                            
ngomongo baen.. dung mulo riko wes bosen
                       
makne sing keseron ulihe ngangen..
                       
nong endi baen.. ati soyo mesasagen
                      
gudone ati mergo sing ngereken..

(Chorus)
            
susahe ambi isun
                  
senenge nyang wong liyo
                     
sing mikir.. isun.. keloro..

             
tangise ambi isun
                
unyike nggo wong liyo
                  
tanpo suworo riko ngadoh..

            
susahe ambi isun
                  
senenge nyang wong liyo
                     
sing mikir.. isun.. keloro..

             
tangise ambi isun
                
unyike nggo wong liyo
                  
tanpo suworo riko ngadoh..
                  
tanpo suworo riko ngadoh..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Tanpo Suworo – Syahiba Saufa feat. James AP yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Tanpo Suworo – Syahiba Saufa feat. James AP, Lirik Lagu Tanpo Suworo – Syahiba Saufa feat. James AP, Kunci Gitar Tanpo Suworo – Syahiba Saufa feat. James AP

Post Your Thoughts