Chord Gitar Tanpo Tresnamu – Denny Caknan

Berikut ini merupakan Chord Gitar Tanpo Tresnamu – Denny Caknan. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Tanpo Tresnamu – Denny Caknan, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Tanpo Tresnamu – Denny Caknan.

(Intro)    [D/F#] 
          ..

                         
mbiyen seneng bareng karo kowe..
-                        
  mbiyen susah tetep karo kowe..
                           
saiki wis bedo.. kowe ro wong liyo..
                                 
ngambyarno ngimpiku nyanding sliramu..

                   
opo kudu pasrah kahanane..
-                    
  kudu nrimo karo putusane..
                     
saktenane ati.. iki ora lilo
             
yen nyawang sliramu
                
nyanding wong liyo..

(Chorus)
                    
 segampang kuwi caramu..
              
 ngapusi roso atimu..
-                      
    saiki aku dewe neng.. kene..
                    
 ming sepi tanpo tresnamu..

(Int.)      
       -        

                   
opo kudu pasrah kahanane
-                    
  kudu nrimo karo putusane..
                     
saktenane ati.. iki ora lilo
             
yen nyawang sliramu
                
nyanding wong liyo..

(Chorus)
                    
 segampang kuwi caramu..
              
 ngapusi roso atimu..
-                      
    saiki aku dewe neng.. kene..
                    
 ming sepi tanpo tresnamu..

                 
 kepiye maneh caraku..
                    
 ngelalekno esem ngguyumu..
-                      
    saiki aku dewe neng.. kene..
                  
 ming sepi tanpo tresnamu..

                     
 saiki aku dewe neng.. kene..
                    
 ming sepi tanpo tres..namu..
                  
 ming sepi tanpo tresnamu..



Denny Caknan - Tanpo Tresnamu[

(Intro)    [C#/F] 
          ...

                       
mbiyen seneng bareng karo kowe..
-                      
  mbiyen susah tetep karo kowe..
                        
saiki wis bedo.. kowe ro wong liyo..
                                 
ngambyarno ngimpiku nyanding sliramu..

                 
opo kudu pasrah kahanane..
-                  
  kudu nrimo karo putusane..
                  
saktenane ati.. iki ora lilo
             
yen nyawang sliramu
                
nyanding wong liyo..

(Chorus)
                  
 segampang kuwi caramu..
            
 ngapusi roso atimu..
-                    
     saiki aku dewe neng.. kene..
                  
 ming sepi tanpo tresnamu..

(Int.)       
       -        

                 
opo kudu pasrah kahanane
-                  
  kudu nrimo karo putusane..
                  
saktenane ati.. iki ora lilo
             
yen nyawang sliramu
                
nyanding wong liyo..

(Chorus)
                  
 segampang kuwi caramu..
            
 ngapusi roso atimu..
-                    
     saiki aku dewe neng.. kene..
                  
 ming sepi tanpo tresnamu..

               
 kepiye maneh caraku..
                  
 ngelalekno esem ngguyumu..
-                    
     saiki aku dewe neng.. kene..
                
 ming sepi tanpo tresnamu..

                   
 saiki aku dewe neng.. kene..
                  
 ming sepi tanpo tres..namu..
                 
 ming sepi tanpo tresnamu..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Tanpo Tresnamu – Denny Caknan yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Tanpo Tresnamu – Denny Caknan, Lirik Lagu Tanpo Tresnamu – Denny Caknan, Kunci Gitar Tanpo Tresnamu – Denny Caknan

Post Your Thoughts