Chord Gitar Tatu – Happy Asmara

Berikut ini merupakan Chord Gitar Tatu – Happy Asmara. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Tatu – Happy Asmara, dibawah ini Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Tatu – Happy Asmara.

Capo di fret 4

(Intro)    

  
senadyan kowe ngilang

ra biso tak sawang

nanging neng ati tansah kelingan
       
manise janji.. janjimu kuwi..
              
nglarani ati..

  
senadyan aku lara

ning sih kuat nyangga

tatu.. sing ono dada
          
perih rasane yen eling kowe
       
angel tambane..

(Intro)       

(Chorus)
         
opo aku salah..
                       
yen aku cerito.. opo anane..
                      
wong sing ning sandingmu..
                        
ben melu krungu.. piye tenane..

         
opo aku salah..
                       
yen aku kondho.. opo anane..
             
ceritone tresno..
                      
naliko biyen.. aku lan kowe..

(Int.)         

  
senajan aku lara

ning sih kuat nyangga
  
tatu.. sing ono dada
        
perih rasane yen eling kowe
       
angel tambane..

(Intro)       

(Chorus)
         
opo aku salah..
                       
yen aku cerito.. opo anane..
                      
wong sing ning sandingmu..
                        
ben melu krungu.. piye tenane..

         
opo aku salah..
                       
yen aku kondho.. opo anane..
             
ceritone tresno..
                      
naliko biyen.. aku lan kowe..

             
ceritone tresno..
                        
naliko biyen.. aku lan kowe..



Happy Asmara - Tatu[

(Intro)    

  
senadyan kowe ngilang

ra biso tak sawang

nanging neng ati tansah kelingan
       
manise janji.. janjimu kuwi..
              
nglarani ati..

  
senadyan aku lara

ning sih kuat nyangga

tatu.. sing ono dada
          
perih rasane yen eling kowe
       
angel tambane..

(Intro)       

(Chorus)
         
opo aku salah..
                       
yen aku cerito.. opo anane..
                      
wong sing ning sandingmu..
                        
ben melu krungu.. piye tenane..

         
opo aku salah..
                       
yen aku kondho.. opo anane..
             
ceritone tresno..
                      
naliko biyen.. aku lan kowe..

(Int.)         

  
senajan aku lara

ning sih kuat nyangga
  
tatu.. sing ono dada
        
perih rasane yen eling kowe
       
angel tambane..

(Intro)       

(Chorus)
         
opo aku salah..
                       
yen aku cerito.. opo anane..
                      
wong sing ning sandingmu..
                        
ben melu krungu.. piye tenane..

         
opo aku salah..
                       
yen aku kondho.. opo anane..
             
ceritone tresno..
                      
naliko biyen.. aku lan kowe..

             
ceritone tresno..
                        
naliko biyen.. aku lan kowe..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Tatu – Happy Asmara yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Tatu – Happy Asmara, Lirik Lagu Tatu – Happy Asmara, Kunci Gitar Tatu – Happy Asmara

Post Your Thoughts