Chord Gitar Tego Karo Konco – Finsan Official

Berikut ini merupakan Chord Gitar Tego Karo Konco – Finsan Official. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Tego Karo Konco – Finsan Official, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Tego Karo Konco – Finsan Official.

             
senajan aku kalah bondo..
            
nanging aku biso opo
                               
tresnoku neng kowe ngluwihi segoro..

                   
kowe.. lungo ninggalke.. aku..
                           
mergo.. kowe wes oleh gantine..
                     
senajan.. atiku wes loro tenanan..
                            
nyawang kowe.. gandeng ro de'e..

                   
opo.. maksudmu ngapusi.. aku..
                     
kowe.. blenjani janjimu..
                    
aku.. wes merjuangke atimu..
                          
nanging.. kowe tego karo aku..

                            
watone kowe seneng.. aku melu seneng..
                           
senajan batinku.. loro tenanan..

(Reff)
         
kuwi kancaku..
              
kok kowe tego karo aku
                            
blenjani janji.. sumpah setiamu..
             
senajan aku kalah bondo..
            
nanging aku biso opo
                             
tresnaku neng kowe ngluwihi segoro..

(Interlude)    
               
               
               

                            
watone kowe seneng.. aku melu seneng..
                           
senajan batinku.. loro tenanan..

(Reff)
         
kuwi kancaku..
              
kok kowe tego karo aku
                            
blenjani janji.. sumpah setiamu..
             
senajan aku kalah bondo..
            
nanging aku biso opo
                               
tresnaku neng kowe ngluwihi segoro..

         
kuwi kancaku..
              
kok kowe tego karo aku
                            
blenjani janji.. sumpah setiamu..
             
senajan aku kalah bondo..
            
nanging aku biso opo
                               
tresnaku neng kowe ngluwihi segoro..

                              [D/F#] 
tresnaku neng kowe ngluwihi segoro..

                    
tresnoku.. kalah ro bondo..
          
atiku wes lilo..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Tego Karo Konco – Finsan Official yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Tego Karo Konco – Finsan Official, Lirik Lagu Tego Karo Konco – Finsan Official, Kunci Gitar Tego Karo Konco – Finsan Official

Post Your Thoughts