Chord Gitar Tekan Semene (Cover Aftershine) – Happy Asmara

Berikut ini merupakan Chord Gitar Tekan Semene (Cover Aftershine) – Happy Asmara. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Tekan Semene (Cover Aftershine) – Happy Asmara, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Tekan Semene (Cover Aftershine) – Happy Asmara.

Capo di fret 2

(Intro)  [G/B]      

                    
 koe sing tau ngelarani..
                         
ninggal tatu.. ning njero ati..
                
 wes semene gedhene..
                          
perjuanganku.. koe ra ngerteni..

                   
 tibo tangi tak lakoni
                          
nggo ngupayakne.. kebahagianmu..
                                 
 opo wae seng tak nduwe.. tak wenehke..

                       
aku sing berjuang.. aku sing kelaran
                               
aku sing tenanan tego mbok nggo dolanan..

(Chorus)
                         
tekan semene.. critoku ro kowe..
                                
kudu tak ikhlaske.. pancen iki takdire..
                          
wes cukup wae.. rasah di teruske..
                               
ati wes ra kuat.. bingung arep sambat..
             
pancen kudu lungo aku
                    
wes kesel.. mbok sio-sio..

(Int.)     
             

                   
 tibo tangi tak lakoni
                          
nggo ngupayakne.. kebahagianmu..
                                 
 opo wae seng tak nduwe.. tak wenehke..

                       
aku sing berjuang.. aku sing kelaran
                               
aku sing tenanan tego mbok nggo dolanan..

(Chorus)
                         
tekan semene.. critoku ro kowe..
                                
kudu tak ikhlaske.. pancen iki takdire..
                          
wes cukup wae.. rasah di teruske..
                               
ati wes ra kuat.. bingung arep sambat..
             
pancen kudu lungo aku
                      
wes kesel.. mbok sio-sio..

(Chorus) (Overtone)
                         
tekan semene.. critoku ro kowe..
                                
kudu tak ikhlaske.. pancen iki takdire..
                          
wes cukup wae.. rasah di teruske..
                               
ati wes ra kuat.. bingung arep sambat..
             
pancen kudu lungo aku
                        
wes kesel.. mbok sio-sio..



Happy Asmara - Tekan Semene[

(Intro)  [A/C#]      

                    
 koe sing tau ngelarani..
                         
ninggal tatu.. ning njero ati..
                
 wes semene gedhene..
                          
perjuanganku.. koe ra ngerteni..

                   
 tibo tangi tak lakoni
                          
nggo ngupayakne.. kebahagianmu..
                                 
 opo wae seng tak nduwe.. tak wenehke..

                       
aku sing berjuang.. aku sing kelaran
                               
aku sing tenanan tego mbok nggo dolanan..

(Chorus)
                         
tekan semene.. critoku ro kowe..
                                
kudu tak ikhlaske.. pancen iki takdire..
                          
wes cukup wae.. rasah di teruske..
                               
ati wes ra kuat.. bingung arep sambat..
             
pancen kudu lungo aku
                    
wes kesel.. mbok sio-sio..

(Int.)     
             

                   
 tibo tangi tak lakoni
                          
nggo ngupayakne.. kebahagianmu..
                                 
 opo wae seng tak nduwe.. tak wenehke..

                       
aku sing berjuang.. aku sing kelaran
                               
aku sing tenanan tego mbok nggo dolanan..

(Chorus)
                         
tekan semene.. critoku ro kowe..
                                
kudu tak ikhlaske.. pancen iki takdire..
                          
wes cukup wae.. rasah di teruske..
                               
ati wes ra kuat.. bingung arep sambat..
             
pancen kudu lungo aku
                      
wes kesel.. mbok sio-sio..

(Chorus) (Overtone)
                        
tekan semene.. critoku ro kowe..
                               
kudu tak ikhlaske.. pancen iki takdire..
                         
wes cukup wae.. rasah di teruske..
                               
ati wes ra kuat.. bingung arep sambat..
             
pancen kudu lungo aku
                       
wes kesel.. mbok sio-sio..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Tekan Semene (Cover Aftershine) – Happy Asmara yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Tekan Semene (Cover Aftershine) – Happy Asmara, Lirik Lagu Tekan Semene (Cover Aftershine) – Happy Asmara, Kunci Gitar Tekan Semene (Cover Aftershine) – Happy Asmara

Post Your Thoughts