Chord Gitar Teklek Kecemplung Kalen – Safira Inema

Berikut ini merupakan Chord Gitar Teklek Kecemplung Kalen – Safira Inema. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Teklek Kecemplung Kalen – Safira Inema, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Teklek Kecemplung Kalen – Safira Inema.

                   
teklek kecemplung kalen..
                       
timbang golek aluwong balen..
               
yen seh podo senenge..
                       
luweh becik disambung wae..

               
kawat diuntir-untir..
                    
wes ra kuat rasane pikir..
             
tresno ojo diampet..
                 
nambahi pikiran mumet..

(Intro)    
           
           
             

    
yen tak sawang mripatmu

tak sawang esemmu
           
iseh tresno aku..

                                  
nanging kowe ora wani ngungkapke roso
                  
tresno seng neng dodo..

 
aku iseng sayang
     
aku ugo iseh tresno..
      
ndang lamaren aku..
      
aku selak dipek bojo uwong..

(Chorus)
                   
teklek kecemplung kalen..
                       
timbang golek aluwong balen..
               
yen seh podo senenge..
                       
luweh becik disambung wae..

               
kawat diuntir-untir..
                    
wes ra kuat rasane pikir..
             
tresno ojo diampet..
                 
nambahi pikiran mumet..

(Intro)    
           
           
           ..

    
yen tak sawang mripatmu

tak sawang esemmu
           
iseh tresno aku..

                                  
nanging kowe ora wani ngungkapke roso
                  
tresno seng neng dodo..

 
aku iseng sayang
     
aku ugo iseh tresno..
      
ndang lamaren aku..
      
aku selak dipek bojo uwong..

(Chorus)
                   
teklek kecemplung kalen..
                       
timbang golek aluwong balen..
               
yen seh podo senenge..
                       
luweh becik disambung wae..

               
kawat diuntir-untir..
                    
wes ra kuat rasane pikir..
             
tresno ojo diampet..
                     
nambahi pikiran mumet..

                   
teklek kecemplung kalen..
                       
timbang golek aluwong balen..
               
yen seh podo senenge..
                       
luweh becik disambung wae..

               
kawat diuntir-untir..
                    
wes ra kuat rasane pikir..
             
tresno ojo diampet..
                 
nambahi pikiran mumet..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Teklek Kecemplung Kalen – Safira Inema yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Teklek Kecemplung Kalen – Safira Inema, Lirik Lagu Teklek Kecemplung Kalen – Safira Inema, Kunci Gitar Teklek Kecemplung Kalen – Safira Inema

Post Your Thoughts