Chord Gitar Tembang Pilu – Intan Chacha

Berikut ini merupakan Chord Gitar Tembang Pilu – Intan Chacha. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Tembang Pilu – Intan Chacha, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Tembang Pilu – Intan Chacha.

(Intro)       
              

                       
tak tulis tetembangan layu pilu..
                    
minongko dadi gegambaring kalbu..
                        
wong bagus rungokno tangisku
               
balio dadi sisihanku..

                        
janjane mbiyen sopo sing miwiti..
                     
wekasan amung teko mbalenjani..
                       
ning datan.. keno di tuturi..
                    
pancen ra biso nyawiji..

(Chorus)
            
lungo'o.. tak trimo..
                  
nadyan jro batinku nelongso
           
mugo mugo ndiko..
                    
manggeh urip bagyo mulyo..
           
mung biso nyangoni
                 
pandongo tulusing ati
   
mergo tresno kuwi..
        
ra kudu biso nduweni

                
wis cukup.. anggonku
                     
lelabuh tresno mring sliramu
           
kalamun kedlarung..
                  
malah angrusak nalarku..
            
wong bagus lilaku
             
mergo atiku remuk rempu
            
ora mergo wis jemu..

(Int.)       
             

                        
janjane mbiyen sopo sing miwiti..
                     
wekasan amung teko mbalenjani..
                       
ning datan.. keno di tuturi..
                    
pancen ra biso nyawiji..

(Chorus)
            
lungo'o.. tak trimo..
                  
nadyan jro batinku nelongso
           
mugo mugo ndiko..
                    
manggeh urip bagyo mulyo..
           
mung biso nyangoni
                 
pandongo tulusing ati
   
mergo tresno kuwi..
        
ra kudu biso nduweni

                
wis cukup.. anggonku
                     
lelabuh tresno mring sliramu
           
kalamun kedlarung..
                  
malah angrusak nalarku..
            
wong bagus lilaku
             
mergo atiku remuk rempu
            
ora mergo wis jemu..



Intan Chacha - Tembang Pilu[

(Intro)       
              

                      
tak tulis tetembangan layu pilu..
                   
minongko dadi gegambaring kalbu..
                       
wong bagus rungokno tangisku
               
balio dadi sisihanku..

                       
janjane mbiyen sopo sing miwiti..
                    
wekasan amung teko mbalenjani..
                      
ning datan.. keno di tuturi..
                    
pancen ra biso nyawiji..

(Chorus)
            
lungo'o.. tak trimo..
                 
nadyan jro batinku nelongso
          
mugo mugo ndiko..
                   
manggeh urip bagyo mulyo..
           
mung biso nyangoni
                
pandongo tulusing ati
   
mergo tresno kuwi..
        
ra kudu biso nduweni

                
wis cukup.. anggonku
                    
lelabuh tresno mring sliramu
          
kalamun kedlarung..
                 
malah angrusak nalarku..
            
wong bagus lilaku
            
mergo atiku remuk rempu
          
ora mergo wis jemu..

(Int.)       
             

                       
janjane mbiyen sopo sing miwiti..
                    
wekasan amung teko mbalenjani..
                      
ning datan.. keno di tuturi..
                    
pancen ra biso nyawiji..

(Chorus)
            
lungo'o.. tak trimo..
                 
nadyan jro batinku nelongso
          
mugo mugo ndiko..
                   
manggeh urip bagyo mulyo..
           
mung biso nyangoni
                
pandongo tulusing ati
   
mergo tresno kuwi..
        
ra kudu biso nduweni

                
wis cukup.. anggonku
                    
lelabuh tresno mring sliramu
          
kalamun kedlarung..
                 
malah angrusak nalarku..
            
wong bagus lilaku
            
mergo atiku remuk rempu
          
ora mergo wis jemu..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Tembang Pilu – Intan Chacha yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Tembang Pilu – Intan Chacha, Lirik Lagu Tembang Pilu – Intan Chacha, Kunci Gitar Tembang Pilu – Intan Chacha

Post Your Thoughts