Chord Gitar Terlanjur Nyaman – Vita Alvia

Berikut ini merupakan Chord Gitar Terlanjur Nyaman – Vita Alvia. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Terlanjur Nyaman – Vita Alvia, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Terlanjur Nyaman – Vita Alvia.

(Intro)    
           


ora tak songko..
                  
baru wingi kowe dadi konco..
                           
tapi saiki.. malah kowe dadi tresno..
                        
aku bingung anggonku ngelakoni..
                                  
uwes ke bablas.. kadung jeru tresno iki..

                
jane wedi tapi terus nggudo ati..
                            
aku nyerah tibake atiku seng kalah..

(Chorus)
                                  
mas.. aku tresno kowe.. ra iso tak tahan..
                                  
tresno wes kadung jeru marang sliramu..
                            
aku emoh pisah.. aku manut kowe..
                             
atiku wes kadung terlanjur nyaman..
                  
karo kowe.. karo kowe..

(Int.) ... ...


ora tak songko..
                  
baru wingi kowe dadi konco..
                           
tapi saiki.. malah kowe dadi tresno..
                        
aku bingung anggonku ngelakoni..
                                  
uwes ke bablas.. kadung jeru tresno iki..

                
jane wedi tapi terus nggudo ati..
                            
aku nyerah tibake atiku seng kalah..

(Chorus)
                                  
mas.. aku tresno kowe.. ra iso tak tahan..
                                  
tresno wes kadung jeru marang sliramu..
                            
aku emoh pisah.. aku manut kowe..
                             
atiku wes kadung terlanjur nyaman..
       
karo kowe..

                                  
mas.. aku tresno kowe.. ra iso tak tahan..
                                  
tresno wes kadung jeru marang sliramu..
                            
aku emoh pisah.. aku manut kowe..
                             
atiku wes kadung terlanjur nyaman..
                  
karo kowe.. karo kowe..

(Outro) ... ...



Vita Alvia - Terlanjur Nyaman[

(Intro)    
           


ora tak songko..
                  
baru wingi kowe dadi konco..
                           
tapi saiki.. malah kowe dadi tresno..
                        
aku bingung anggonku ngelakoni..
                                  
uwes ke bablas.. kadung jeru tresno iki..

                
jane wedi tapi terus nggudo ati..
                            
aku nyerah tibake atiku seng kalah..

(Chorus)
                                  
mas.. aku tresno kowe.. ra iso tak tahan..
                                  
tresno wes kadung jeru marang sliramu..
                            
aku emoh pisah.. aku manut kowe..
                             
atiku wes kadung terlanjur nyaman..
                  
karo kowe.. karo kowe..

(Int.) ... ...


ora tak songko..
                  
baru wingi kowe dadi konco..
                           
tapi saiki.. malah kowe dadi tresno..
                        
aku bingung anggonku ngelakoni..
                                  
uwes ke bablas.. kadung jeru tresno iki..

                
jane wedi tapi terus nggudo ati..
                            
aku nyerah tibake atiku seng kalah..

(Chorus)
                                  
mas.. aku tresno kowe.. ra iso tak tahan..
                                  
tresno wes kadung jeru marang sliramu..
                            
aku emoh pisah.. aku manut kowe..
                             
atiku wes kadung terlanjur nyaman..
       
karo kowe..

                                  
mas.. aku tresno kowe.. ra iso tak tahan..
                                  
tresno wes kadung jeru marang sliramu..
                            
aku emoh pisah.. aku manut kowe..
                             
atiku wes kadung terlanjur nyaman..
                  
karo kowe.. karo kowe..

(Outro) ... ...

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Terlanjur Nyaman – Vita Alvia yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Terlanjur Nyaman – Vita Alvia, Lirik Lagu Terlanjur Nyaman – Vita Alvia, Kunci Gitar Terlanjur Nyaman – Vita Alvia

Post Your Thoughts