Chord Gitar Terserah Kowe – Jihan Audy

Berikut ini merupakan Chord Gitar Terserah Kowe – Jihan Audy. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Terserah Kowe – Jihan Audy, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Terserah Kowe – Jihan Audy.

(Intro)    
           ..

                     
opo ora iso.. kowe nglaleake..
           
cerito karo mantanmu..
              
sing wis masa lalu..
                         
ora ono artine.. kowe tresno awakku..
                            
yen isih kepikiran.. karo mantanmu..

                   
aku ra iso.. aku ra iso..
               
aku ra iso.. nerimo..

(Chorus)
                       
percuma wae.. tresnoku kepekso..
                      
yen wis ngganjel.. nong ati..
           
tiwas ati loro..

                            
terserah kowe.. sopo sing mbok pilih..
            
milih aku opo mantanmu..
              
asal.. kowe bahagia..

                     
opo ora iso.. kowe nglaleake..
           
cerito karo mantanmu..
              
sing wis masa lalu..
                         
ora ono artine.. kowe tresno awakku..
                            
yen isih kepikiran.. karo mantanmu..

                   
aku ra iso.. aku ra iso..
               
aku ra iso.. nerimo..

(Int.)    
          ..

(Chorus)
                       
percuma wae.. tresnoku kepekso..
                      
yen wis ngganjel.. nong ati..
           
tiwas ati loro..

                            
terserah kowe.. sopo sing mbok pilih..
            
milih aku opo mantanmu..
              
asal.. kowe bahagia..

                       
percuma wae.. tresnoku kepekso..
                      
yen wis ngganjel.. nong ati..
           
tiwas ati loro..

                            
terserah kowe.. sopo sing mbok pilih..
            
milih aku opo mantanmu..
              
asal.. kowe bahagia..
              
asal.. kowe bahagia..



Jihan Audy - Terserah Kowe[

(Intro)    
           ..

                   
opo ora iso.. kowe nglaleake..
           
cerito karo mantanmu..
             
sing wis masa lalu..
                       
ora ono artine.. kowe tresno awakku..
                           
yen isih kepikiran.. karo mantanmu..

                   
aku ra iso.. aku ra iso..
              
aku ra iso.. nerimo..

(Chorus)
                     
percuma wae.. tresnoku kepekso..
                     
yen wis ngganjel.. nong ati..
           
tiwas ati loro..

                          
terserah kowe.. sopo sing mbok pilih..
           
milih aku opo mantanmu..
             
asal.. kowe bahagia..

                   
opo ora iso.. kowe nglaleake..
           
cerito karo mantanmu..
             
sing wis masa lalu..
                       
ora ono artine.. kowe tresno awakku..
                           
yen isih kepikiran.. karo mantanmu..

                   
aku ra iso.. aku ra iso..
              
aku ra iso.. nerimo..

(Int.)    
          ..

(Chorus)
                     
percuma wae.. tresnoku kepekso..
                     
yen wis ngganjel.. nong ati..
           
tiwas ati loro..

                          
terserah kowe.. sopo sing mbok pilih..
           
milih aku opo mantanmu..
             
asal.. kowe bahagia..

                     
percuma wae.. tresnoku kepekso..
                     
yen wis ngganjel.. nong ati..
           
tiwas ati loro..

                          
terserah kowe.. sopo sing mbok pilih..
           
milih aku opo mantanmu..
             
asal.. kowe bahagia..
             
asal.. kowe bahagia..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Terserah Kowe – Jihan Audy yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Terserah Kowe – Jihan Audy, Lirik Lagu Terserah Kowe – Jihan Audy, Kunci Gitar Terserah Kowe – Jihan Audy

Post Your Thoughts