Chord Gitar Tibo Mburi (Cover Ndarboy Genk) – GuyonWaton

Berikut ini merupakan Chord Gitar Tibo Mburi (Cover Ndarboy Genk) – GuyonWaton. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Tibo Mburi (Cover Ndarboy Genk) – GuyonWaton, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Tibo Mburi (Cover Ndarboy Genk) – GuyonWaton.

(Intro)     

                 
Aku dewean.. ning dalan prapatan
                     
sak wis'e kowe ngajak bubaran..
               
senajan loro.. nanging kudu tak trimo
                          
mugo wae sing apik nggo kowe..

                        
Sak tenane atiku durung iso nerimo
                         
kowe gandeng karo uwong liyo..
                             
kowe ora ngrasakke sing tak rasakke
                               
sing penting kowe bahagia aku gampang..

(Chorus)
                            
Duh Gusti.. paringono aku kuat ati
                                
mugo mugo oleh ganti sing luwih gemati
                          
elingo.. mugo kowe ora dadi gelo..
                                
mergo gelo lan kuciwo tibone ning mburi

(Interlude)    
                

                  
Mlaku nem wulan.. aku iseh dewean
                      
krungu kabar kowe arep tunangan
                   
senadyan loro nanging kudu tak trimo
                        
mugo wae sing apik nggo kowe..

                        
Sak tenane atiku durung iso nerimo
                         
kowe.. gandeng karo uwong liyo..
                             
kowe ora ngrasakke sing tak rasakke
                               
sing penting kowe bahagia aku gampang..

(Chorus)
                            
Duh Gusti.. paringono aku kuat ati
                                
mugo mugo oleh ganti sing luwih gemati
                          
elingo.. mugo kowe ora dadi gelo..
                                
mergo gelo lan kuciwo tibone ning mburi

                    
Aku ngerti kowe.. ora gampang
                    
kadung suwe dewe bebarengan..
                       
nanging Gusti nduwe dalan liyo..
          
kowe kudu lilo..
                       
kowe kudu nrimo lan legowo..

(Chorus)
                            
Duh Gusti.. paringono aku kuat ati
                                
mugo mugo oleh ganti sing luwih gemati
                          
elingo.. mugo kowe ora dadi gelo..
                                  
mergo gelo lan kuciwo tibone ning mburi..

                            
Duh Gusti.. paringono aku kuat ati
                                
mugo mugo oleh ganti sing luwih gemati
                          
elingo.. mugo kowe ora dadi gelo..
                                
mergo gelo lan kuciwo tibone ning mburi..

                
mergo gelo lan kuciwo
               
tibone ning mburi..



GuyonWaton - Tibo Mburi (Cover Ndarboy Genk)[

(Intro)     

                 
Aku dewean.. ning dalan prapatan
                     
sak wis'e kowe ngajak bubaran..
               
senajan loro.. nanging kudu tak trimo
                          
mugo wae sing apik nggo kowe..

                       
Sak tenane atiku durung iso nerimo
                         
kowe gandeng karo uwong liyo..
                            
kowe ora ngrasakke sing tak rasakke
                                
sing penting kowe bahagia aku gampang..

(Chorus)
                           
Duh Gusti.. paringono aku kuat ati
                                
mugo mugo oleh ganti sing luwih gemati
                         
elingo.. mugo kowe ora dadi gelo..
                                
mergo gelo lan kuciwo tibone ning mburi

(Interlude)    
                

                  
Mlaku nem wulan.. aku iseh dewean
                      
krungu kabar kowe arep tunangan
                   
senadyan loro nanging kudu tak trimo
                        
mugo wae sing apik nggo kowe..

                       
Sak tenane atiku durung iso nerimo
                         
kowe.. gandeng karo uwong liyo..
                            
kowe ora ngrasakke sing tak rasakke
                                
sing penting kowe bahagia aku gampang..

(Chorus)
                           
Duh Gusti.. paringono aku kuat ati
                                
mugo mugo oleh ganti sing luwih gemati
                         
elingo.. mugo kowe ora dadi gelo..
                                
mergo gelo lan kuciwo tibone ning mburi

                  
Aku ngerti kowe.. ora gampang
                    
kadung suwe dewe bebarengan..
                     
nanging Gusti nduwe dalan liyo..
          
kowe kudu lilo..
                       
kowe kudu nrimo lan legowo..

(Chorus)
                           
Duh Gusti.. paringono aku kuat ati
                                
mugo mugo oleh ganti sing luwih gemati
                         
elingo.. mugo kowe ora dadi gelo..
                                  
mergo gelo lan kuciwo tibone ning mburi..

                           
Duh Gusti.. paringono aku kuat ati
                                
mugo mugo oleh ganti sing luwih gemati
                         
elingo.. mugo kowe ora dadi gelo..
                                
mergo gelo lan kuciwo tibone ning mburi..

               
mergo gelo lan kuciwo
               
tibone ning mburi..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Tibo Mburi (Cover Ndarboy Genk) – GuyonWaton yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Tibo Mburi (Cover Ndarboy Genk) – GuyonWaton, Lirik Lagu Tibo Mburi (Cover Ndarboy Genk) – GuyonWaton, Kunci Gitar Tibo Mburi (Cover Ndarboy Genk) – GuyonWaton

Post Your Thoughts