Chord Gitar Tinggal Kenangan – Vivi Artika

Berikut ini merupakan Chord Gitar Tinggal Kenangan – Vivi Artika. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Tinggal Kenangan – Vivi Artika, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Tinggal Kenangan – Vivi Artika.

Capo di fret 4

(Intro)    
          

                       
pancen dalane.. kudu di uweske..
                       
ra bakal iso.. diterus teruske
                       
aku lan kowe.. wes dudu jodone..
                        
wes ngono wae.. mlaku dewe dewe..

         
sepurane awakku
           
ra nyenengke atimu
             
mergo aku ra mampu..
         
mugo kowe ketemu
           
sing iso nggawe guyu
              
bahagia saben wektu..

(Intro)   

(Chorus)
               
lilo.. ati iki lilo..
                          
roso tresno iki.. wes ra nduweni..
                  
ikhlas.. ati iki ikhlas..
                               
kowe sing tak sayang.. tinggal kenangan..

(Int.)    
         
          
         

                       
pancen dalane.. kudu di uweske..
                       
ra bakal iso.. diterus teruske
                       
aku lan kowe.. wes dudu jodone..
                        
wes ngono wae.. mlaku dewe dewe..

         
sepurane awakku
           
ra nyenengke atimu
             
mergo aku ra mampu..
         
mugo kowe ketemu
           
sing iso nggawe guyu
              
bahagia saben wektu..

(Intro)   

(Chorus)
               
lilo.. ati iki lilo..
                          
roso tresno iki.. wes ra nduweni..
                  
ikhlas.. ati iki ikhlas..
                               
kowe sing tak sayang.. tinggal kenangan..

                    
kowe sing tak sayang..
          
tinggal kenangan..



Vivi Artika - Tinggal Kenangan[

(Intro)    
          

                     
pancen dalane.. kudu di uweske..
                     
ra bakal iso.. diterus teruske
                     
aku lan kowe.. wes dudu jodone..
                      
wes ngono wae.. mlaku dewe dewe..

         
sepurane awakku
          
ra nyenengke atimu
            
mergo aku ra mampu..
         
mugo kowe ketemu
          
sing iso nggawe guyu
             
bahagia saben wektu..

(Intro)   

(Chorus)
               
lilo.. ati iki lilo..
                         
roso tresno iki.. wes ra nduweni..
                  
ikhlas.. ati iki ikhlas..
                              
kowe sing tak sayang.. tinggal kenangan..

(Int.)    
         
          
         

                     
pancen dalane.. kudu di uweske..
                     
ra bakal iso.. diterus teruske
                     
aku lan kowe.. wes dudu jodone..
                      
wes ngono wae.. mlaku dewe dewe..

         
sepurane awakku
          
ra nyenengke atimu
            
mergo aku ra mampu..
         
mugo kowe ketemu
          
sing iso nggawe guyu
             
bahagia saben wektu..

(Intro)   

(Chorus)
               
lilo.. ati iki lilo..
                         
roso tresno iki.. wes ra nduweni..
                  
ikhlas.. ati iki ikhlas..
                              
kowe sing tak sayang.. tinggal kenangan..

                   
kowe sing tak sayang..
           
tinggal kenangan..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Tinggal Kenangan – Vivi Artika yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Tinggal Kenangan – Vivi Artika, Lirik Lagu Tinggal Kenangan – Vivi Artika, Kunci Gitar Tinggal Kenangan – Vivi Artika

Post Your Thoughts